- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
darijoci
csendes tag
válasz
Csazsol #1118 üzenetére
Remélem én is, hogy ez az egész el fog bukni, mielőtt valaki elkezdené betartatni. Én is valós adatokat adtam meg, egyrészt mert megtagadhatnák a visszautalást, ha nem az lennék, aki, másrészt meg ezek a cégek nem mernének visszaélni az adatokkal, túl éles a verseny az on-line fogadás terén.
Szerencsjáték RT-ről meg annyit, hogy én szívesen játszanék velük is, csak kínáljanak normálisabb oddsokat, meg úgy általában hozzanak egy bizonyos színvonalat. De ez télleg gyerekes.
Én is azon gondolkoztam el, hogy hol sért az törvényt, hogy én egy külföldi számlára pénzt utalok, meg néha vissza is jön valami onnan. Ez idáig legális. Aztán ha egy külföldi cég történetesen (másik 20 mellett) magyar nyelvre is lefordíttatja a honlapját, azzal sincs gond. A rá vonatkozó törvényeket nem sérti meg.
Csak hát a jogászok tipikusan azok az emberek, akik bebizonyítják, hogy a rövidnadrág kitérdesedett.....
Szóval nem ilyen ökörségekkel kellene védeni a piacot, hanem mondjuk versenyképessé tenni az SZRT-t. -
darijoci
csendes tag
Sziasztok! Kedden olvastam egy cikket, amit szeretnék veletek is megosztani, véleményezzétek ti is.
Az állami játékot védenék
Hat napja egy máltai cég is kínál magyar nyelven honlapján szerencsejáték-lehetőséget. Három hét múlva ez illegális lesz, jogászok szerint is vitatható törvénnyel.
Múlt szerda óta még egy külföldi szerencsejáték-szervező cég internetes oldalán fogadhatnak honfitársaink. Az expekt.com máltai székhelyű cég, magyar nyelvű honlapján kínálja játékait. Tavaly óta van lehetőség a brit sportingbet és az osztrák bet and win oldalain magyar nyelven játszani. November elsején lép hatályba az a törvénymódosítás, amely illegálissá nyilvánítja az engedély nélküli világhálós játékszervezést is Magyarországon. Ebben és az ilyen szolgáltatás ajánlatának hazai közzétételében nem közreműködhetnek a bankok és az internetszolgáltatók sem. A szabályozás hívei és ellenzői közti nézetkülönbség abban rejlik, hogy utóbbiak szerint ezek a játékok nem Magyarországon zajlanak, ezért itteni engedélyre sincs szükség. A játék a kinti honlap szerverén történik, a részvételi díj és a nyeremény bankátutalással vándorol.
Az Országgyűlés – noha nem erre hivatkozik – a Szerencsejáték Rt. monopóliumát és ennek többmilliárdos költségvetési befizetéseit szeretné védeni. A szerencsejáték-szervezésről nincs átfogó európai uniós irányelv, csak készülőben van keretdirektíva. A jelenlegi szabályok alapján viszont ha más-más országban van a játék szervezője és a fogadó, a játék helyének a lebonyolító államot kell tekinteni. Ennélfogva semmiféle képviseletük nincs e cégeknek Magyarországon.
Néhány országban – így Angliában, Ausztriában és Máltán – nincs állami monopolcég ezen a területen, bárki szervezhet szerencsejátékot. Ezek a vállalkozások hazájukban jogszerűen működnek. Boros Emese ügyvéd szerint a bírósági gyakorlat fogja eldönteni, mi minősül ajánlat közzétételének: az is ide tartozik-e, ha valaki a távolból rácsatlakozva egy idegen ország számítógépes szerverén olvassa el a felhívást a játékra. Bozsó Brigitta ügyvéd pedig úgy véli, hogy a magyar hatóságoknak nincs joguk kétségbe vonni egy másik állam saját területére szóló hatósági engedély jogszerűségét. Mindkét ügyvéd úgy érzi, hogy a magyar törvény lényegében egy másik országban próbálja meg érvényesíteni a hazai jogot, ami tiltott. (A korábbi szabályozás is tiltotta az engedély nélküli itteni játékot, de a világháló szükségtelenné teszi a közvetlen kapcsolatot a szervező és a játékos között.)
A Magyarországon székhelyet, fiókot, elérhetőséget nem fenntartó cégekkel szemben természetesen nem fognak fellépni a hatóságok – nyilatkozta a Reggelnek a Szerencsejáték Felügyelet főosztályvezetője, Oravecz László. A törvény akkor lesz alkalmazható, ha elkészülnek a végrehajtási szabályok is.
Na ennyi a cikk. Ezek szerint - ha nem találnak ki valami értelmeset - oda a magyar nyelvű fogadásnak. Remélem rosszul értelmezem... -
darijoci
csendes tag
Alaposan megszívtam ma. Felraktam kevéske pénzemet egy teniszmeccsre, amit töröltek/elhalasztottak. Most itt áll a számlám kerek 0,19 HUF-on, a 20ezres utalás még nem érkezett meg.
Pedig most még szívesen is játszanék, mert az utóbbi pár nap sikerres volt...
-
darijoci
csendes tag
Huhhhh. Már mindenről lemondtam, mikor villant egyet az Arsenal...
-
darijoci
csendes tag
válasz
concret_hp #835 üzenetére
23:10-ig lehetett. Kicsit elszámolták magukat.... Csináltam egy screenshotot, de nem lett valami király. Mindenesetre az látszik hogy 23:01kor még fogadható volt a meccs...
-
darijoci
csendes tag
Valaki mondja már el nekem, hogy van az, hogy a Sportingbeten Federer - Hewitt meccsre még lehet fogadni, mikor már régóta játszanak? Federer vezet 6:3 4:5-re. Ha lenne pénzem, lehet feltolnám rá.
-
darijoci
csendes tag
Hehh. A sportingbeten a livescores részben a magyar svéd meccs állása 0:1, pedig még el sem kezdődött a meccs...
-
darijoci
csendes tag
A tavaszi széria elég vegyesfelvágott volt. Az elején 5000-el indultam (2500+bónusz). Ez szépen kezdett elolvadni, ezért töltöttem rá még 1500-at. Emellett persze szinte minden nap vettem a nemzeti sportot. Szóval összegészében nem igazán volt jövedelmező.
Aztán jött egy akció, 15ezer feltöltésre adtak még 5öt. Ezt megjátszottam, és egyben stratégiát is váltottam.Innentől csak nagy tétek, de kis szorzóval.
Ez volt az első:
Tennis Williams, V v Domachowska Williams, V Standard 1.05
Tétalap: 10000.00 HUF
Nyeremény: 10500.00 HUF
Kicsit durvább (kettes kötésben):
Basketball New York Knicks v Chicago Bulls Chicago Bulls Standard 1.22
Basketball Charlotte Bobcats v Miami Heat Miami Heat Standard 1.16
Tétalap: 20000.00 HUF
Nyeremény: 28518.51 HUF
legszarabb:
Basketball Memphis Grizzlies v Phoenix Suns Phoenix Suns Standard 1.18
Tennis Roddick v Grosjean Roddick Standard 1.20
Basketball Denver Nuggets v San Antonio Spurs San Antonio Spurs Standard 1.25
Tétalap: 20000.00 HUF
Nyeremény: 0.00 HUF
De volt 25ezres tétem is, ami bejött, bár csak asszem 2ezret hozott. Szóval főleg tenisz és kosármeccsek mentek, ilyesmi tétekkel. Ritkán játszottam olyan meccset, ami 1,1x-nél magasabb volt. Voltak alapszabályaim. Amikor ezeket nem tartottam be, akkor volt a bukta. A csúcspont 53.000 körül volt. Aztán jött a fenti bukta, és utána nem sokkal kivettem a pénzt. Ha jól emlékszem olyan 40.000 ezer körül utaltam vissza. Szal ha még az újságokat is beleszámolom, akkor is megérte. Ja, újságokat gyorsan abbahagytam, kéthetente max egyet vettem. Internet bőven jó mindenre. -
darijoci
csendes tag
Tavasszal volt 2-3 hónap, mikor aktívan játszottam, legalább napi 3-4 órát foglalkoztam a sportingbettel. Akkor láttam egy teniszmeccset, ahol mindkét szorzó 2 feletti volt. Mire észbekaptam, már leszedték. Nem sok ideig volt fent hibásan, ha azonnal észreveszem, akkor talán lett volna esélyem megjátszani mindkettőt.
-
darijoci
csendes tag
Nem hagyják, ja. Van egy olyan szabály, hogy a feltöltött pénz + a kapott bónusz összegét legalább 3szorosan meg kell jáccani, mielőtt visszautalnál. Magyarul ha utalsz 2500at, kapsz hozzá 2500 bónuszt, és így lesz 5000 az egyenleged. Ezt legalább 15000 értékben meg kell jáccanod. (Például három darab 1,05ös meccsre felraksz 5-5 ezer pénzt). Szóval ki van ez találva...
-
darijoci
csendes tag
Mai napra tippek esetleg?
-
darijoci
csendes tag
Mai meccseim: Galatasaray - Ankaragücü, Levski sofia - Nafteks, Anderlecht - Antwerp. A három együtt másfeles szorzót adott ki, de bejött. 10 ropival raktam meg, szép lassan kúszik az egyenleg felfelé...
-
darijoci
csendes tag
Elég karcsú, ja. De mondom, én az elején elhülyéskedtem 7000 pénzt azzal, hogy nem nyugodtam addig, míg legalább egy másfeles-kettes szorzót összevadásztam. Valahogy nekem jobban bejön a nagyobb tét-kis szorzó páros.
mod: Fogadhatsz még, mivel angol idő szerint számít... Szóval egy órát hozzá kell adni. 20:15ig ráérsz
[Szerkesztve] -
darijoci
csendes tag
Egyébként ti milyen stratégiával játszotok? Nekem valahogy nem jött be a kis tét több meccs kombináció. Gyorsan lenulláztam magam. Aztán raktam fel kicsit többet, és most min. 5ezres tétekkel játszok, de már volt 25 is. Max 2-3 meccset veszek egybe, nem igazán kombinálok. Így is napi 2-3 ropit akasztok. Aztán néha elszáll az agyam, és akkor úgy járok mint ma.
-
darijoci
csendes tag
Sportingbetre vagy a Betandwinre utaltál? Nekem ma érkezett meg a pénzem az utóbbira, már kezdtem aggódni... Sportingbetre hamarabb odaért. A mai esti jégkorong meccsek közül sztem szlovákokat meg lehet jáccani az osztrákok ellenében. Asszem én is megteszem, bár ma volt egy kis bukta (10.000), és ilyenkor nem jó érzéssel játszok... -
darijoci
csendes tag
Én is már csak a Barcára várok, Inter és Juve is már megvan.
Valaki játszik betandwin-en? -
darijoci
csendes tag
Már reggeltem magam a betandwin-en, de egyelőre csak figyelgetek... Sokminden nagyon tetszik, és bővebbnek tűnik a kínálat, de a sportingbet valahogy mintha kiforrottabb lenne...
-
darijoci
csendes tag
A munkahelyen döglött le a szerver, és ezért nem fértem internethez. Ez volt a szerencsém. 2 hónapja mondtam a rencergazdinak, hogy csináljon valamit a codegen táppal, mert kuttyog a ventije. De nem, jó az. Hát tegnap megadta magát. (meg eleve codegent venni egy szerverbe... ááh mindegy).
NBA-vel az a gáz, hogy mindjárt vége az alapszakasznak, a rájátszásban már nehezebb tippelni... -
darijoci
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap reggel úgy keltem fel, hogy felteszek Federerre 20ezret, ha jól emlékszem 1,08-as oddsal. Munkahelyről szoktam jáccani. Erre behalt a szerver, nem tudtam fogadni. Hatalmas mázlim volt...
ezen a héten a tenisz meg az nba nagyon ment, napi 3 ropi nyeremény megvolt...
Arsenal-Blackburn sztem 1es lesz. -
darijoci
csendes tag
Hamburg - Borussia Dortmund meccsre tippek? Elsőre kivettem fix1re, de most valahogy elbizonytalanodtam... Tipikus eset: ha megjátszom elmegy, ha nem, akkor szívom a fogamat...
-
darijoci
csendes tag
Visszahozta!! -
darijoci
csendes tag
Próbaképp csináltam egy csak kosaras szelvényt. Hátha visszahozza a hétfői buktát...
-
darijoci
csendes tag
NBA-re vannak valakinek tippjei?
-
darijoci
csendes tag
Kis odds-ra tenni tényleg hülyeség. A hétfői játékom is pont a legkisebben ment el (1.25). Dühítő. 2-2 lett a meccs vége, és hazai győzelmet vártam. 90. percben született az egyenlítő gól...
Szóval focira 1.5 alatt nem érdemes tenni...
-
darijoci
csendes tag
Na, a hétfői négyeskötés már elment...
Tényleg hagyni kéne a focit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest