- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nem sokkal ezután ettem egy kis rántott húst, aztán délután már szendvicset is faltam. Szó szerint, mert nagyon éhes voltam már.
Lányok délután aludtak egy jót. Borka 1/4 3-kor elment anyával egy teadálutánra. Nagyon készült, és szerencsére jól érezte magát.
Rékával elmentünk ezalatt kutyát sétáltatni, majd kint maradtunk még egy kicsit az udvaron. Annyira hideg volt ma, hogy teljesen átfagytam attól a 20 perces levegőzéstől, amit az udvaron töltöttünk.
Idebent Réka nem találta a helyét. Hiányzott neki Borka. Ahogy Borcsi megérkezett nagyon megörültek egymásnak, ölelgették egymást. Olyan jó volt ezt látni. Még süteményt is hozott a hugának, a Drága. Rögtön be is falta Rékus, és már ment is játszani. Igaz, hogy nem Borkával, de mégis megnyugodott, hogy itthon van a nővére.
Rékának tegnap kijött a 7. foga. Bal alsó 2-as.
És íme egy kép Rékusról, amint tombol a zenére:
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Linux kezdőknek
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest