Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Már tegnap gyanakodhattam volna, de nem tettem. Még akkor sem, mikor Borka elalvás után fél órával jött ki a szobából, hogy kakilnia kell. Aztán, amikor mi is vízszintesbe tettük magunkat, és elaludtunk, a bableves csak erre várt. Fortyogott, kutymorgott a beleinkben, és éjfélkor robbant a bomba. Egymást váltottuk a WC-n, és már azon kezdtem ez gondolkozni, hogy sorsot húzunk, ki menjen fel anyáékhoz a fürdőbe. Szegény Borkám is csatlakozott hozzánk. Az éjszaka így nem sokat aludtunk. Réka szerencsére csak 2 kiskanál levest evett, úgyhogy kimaradt a ''JÓ''-ból. Őt viszont a nátha érte el. 1/4 7-kor ébredt ma fel, de már előtte is ébren voltam, mert Borkával foglalkoztam.

Összességében jól kiszúrtunk magunkkal. De ebédkor semmit nem lehetett érezni a leves ízén. Finom volt, kis savanykás íz sem érződött. Vhogy mégis volt benne vmi.

A mai nap a kúrálással telt. Kedvesem egész jól van, ő aludt is elég sokat. Borka reggelizett és ebédelt is, reggel óta nem volt hasmenése. Én viszont szinte semmit nem javultam. Reggelire is cak tea és pirítós, ebédre pedig húsleves. Most meg eszegetem a száraz kekszet, és iszom a teát, mert bizony éhes vagyok.

Aktív témák

Hirdetés