- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Már tegnap gyanakodhattam volna, de nem tettem. Még akkor sem, mikor Borka elalvás után fél órával jött ki a szobából, hogy kakilnia kell. Aztán, amikor mi is vízszintesbe tettük magunkat, és elaludtunk, a bableves csak erre várt. Fortyogott, kutymorgott a beleinkben, és éjfélkor robbant a bomba. Egymást váltottuk a WC-n, és már azon kezdtem ez gondolkozni, hogy sorsot húzunk, ki menjen fel anyáékhoz a fürdőbe. Szegény Borkám is csatlakozott hozzánk. Az éjszaka így nem sokat aludtunk. Réka szerencsére csak 2 kiskanál levest evett, úgyhogy kimaradt a ''JÓ''-ból. Őt viszont a nátha érte el. 1/4 7-kor ébredt ma fel, de már előtte is ébren voltam, mert Borkával foglalkoztam.
Összességében jól kiszúrtunk magunkkal. De ebédkor semmit nem lehetett érezni a leves ízén. Finom volt, kis savanykás íz sem érződött. Vhogy mégis volt benne vmi.
A mai nap a kúrálással telt. Kedvesem egész jól van, ő aludt is elég sokat. Borka reggelizett és ebédelt is, reggel óta nem volt hasmenése. Én viszont szinte semmit nem javultam. Reggelire is cak tea és pirítós, ebédre pedig húsleves. Most meg eszegetem a száraz kekszet, és iszom a teát, mert bizony éhes vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Linux kezdőknek
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest