Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Éjjel Réka sokat köhögött, de nem ébredt fel. Én viszont szinte mindenre felriadtam.
Ráadásul hüle voltam. Kedvesem este nézett egy horrorfilmet a gépen, én meg ottragadtam mellette, és megnéztem az utolsó 15 percet. Ez elég is volt nekem ahhoz, hogy egy időre megint féljek a sötétben, és rosszat álmodjak. Igen, tudom. Dedós dolog, de akárhányszor belenézek egy thrillerbe vagy horrorba, ez történik velem.Még az a szerencse, hogy évente 1-2x kínzom magamat ilyennel. Mert ugye érdekel, hogy mi a sztori, de pont nekem találták ki a filmek ijesztegetős, hanghatásokkal teli részét, ami borzolja az idegeimet. Micsoda palimadár vagyok, és mégis beleesek a csapdájukba.
Rékus volt ma megint az első ébredő, 7 előtt már fent volt. Borkát átvittem Apájához, de nem tudott már visszaaludni, így ő is csatalkozott hozzánk az ébredezésben.
8 körül reggeliztünk, aztán játszottunk. Közben megérkeztek a pinceszigetelők is. Kis helyreigazítás után magukra hagytam őket, hadd dolgozzanak. Délre kész is lettek.
Kedvesem 9-kor ébredt fel. És a mai napot pihenésre szánta, ami nála egyenlő az egész napi gépezéssel. De tegye. Így neki is megvolt a nyugalma. Mi az időnk nagy részét az udvaron töltöttük, mert olyan kellemes, nyárias meleg volt, hogy vétek lett volna a lakásban ülni.
Kismanó délelőtt alig aludt fél órát, délután viszont fél 3-5 aludt.
Este 9 előtt pedig már kéretőzött lefeküdni. El is aludt egyedül, én csak álltam a kiságy mellett.
Kedvesem pedig leltároz. Az éjjel kellős közepén, és holnap reggel is.
Mai menü: reggeli - kakaó, kakaóscsiga; ebéd - húsleves, babostészta; uzsonna - mákos kalács; vacsora - máglyarakás; lefekvés előtt kakaó.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest