Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Éjféltpl kétóránként ébredt fel Réka, és szopizás után visszaaludt. Ennek ellenére reggel sem aludt sokáig, 1/4 7-kor felébredt. Felvette a csodanézését és kedvesmosolyát, és el kellett tőle olvadni. Így tehát reggel fél 7-kor csendben pakolgattuk a műanyagállatokat, és fel alá sétáltunk, hogy a többieket fel ne ébresszük. Ügyesek is voltunk, mert 7 után kelt fel Apa és Borka is.

Reggeli, majd ovi. Onnan bevásárlás, majd haza. Réka útközben elaludt. Míg aludt, addig meg fel tudtam tenni az ebédet főzni, és még holnapra is félig elkészítettem az étket.
    Rékus kb 3/4 órát aludt, aztán kitöltöttem az E-On-os papírokat, és elvittük Kismanóval feladni. Útközben elhagytuk a cumiját, úgyhogy kell(?) másikat veni, hátha mégiscsak szükség lesz rá.

Ma megérkeztek a kőművesek. Kibontották a falat - ahol a lépcsőfeljáró lesz- , ami rettenetes nagy porral és hanggal járt. Szegény édesanyáék. De lelkesek és még bírják. :)

Ebédre sajnos nem tudott hazajönni Kedvesem, így Rékussal közösen megebédeltünk. Borka is hazaért, mire végeztünk. Játszott, majd mesét nézett, Rékust pedig lefektettem aludni. Én meg nekiveselkedtem a vasalásnak.
    3 felé felébredt Réka is, aztán ki az udvarra, mert nagyon jó idő volt.

Este megérkezett az asztalosunk is. Megbeszéltük a búrotlapszíneket és az ajtófestést. Az ajtókat a hétvégén le is festi. A gyerekszobai beépített szekrénynek pedig, amint lesz ideje nekiáll.

7 óra volt, mire bejöttünk. Vacsi, fürdés, és alvás. Remélem alvás.

Aktív témák