Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A mai nap folytatódott a munka. Kicsit körülményesebben és lassabban haladtak, de ez annak volt köszönhető, hogy az utcafronti tetőrészt csak úgy tudták bontani, hogy kiadogatták a sarokra a cserepeket és onnan csúsztatták le a teherautóra. Így gyakorlatilag 2x szedték le a cserepeket.
Aztán 5 felé jött egy hatalmas felhő, és a lécszedésnek nem kezdtek neki, hanem letkarták fóliával a tetőt, és elmentek haza. Úgyhogy ma csak ennyi sikeredett. De beszéltem az ácsmesterrel, és mondta, hogy szombaton állnak neki a cserpezésnek, és jövő hét szerdára végeznek is vele.
Már felhívtam a víz-gáz-fűtés szerelőt, hogy jöhet a következő héten dolgozni. És a villanyszerelő is. Na, csak haladunk, ha lassan is.
Bementem az opt-be érdeklődni. A kis ügyintéző hölgyecske elmondta nekem, hogy azért nem érkezett visszaigazolás egy adatra, mert a drága a számlaszámunkból kifelejtett egy számot.
Jaj, de remek - mondtam magamban, és igyekeztem higgadt maradni. Hiszen megkérdeztem a múlt héten is tőle, hogy mi lehet a gond? Pesze, nem volt semmi.
Erre ma mosolyogva közli ezt velem. És még elnézést sem kért.
Viszont megígérte, hogy telefonon elrendezi a visszaigazolást, és a héten már kapunkis pénzt. Hah, hiszem, ha látom.
Réka ma 2x aludt egy nagyobbat, és jókedvű, nagyon aktív volt egész nap.
Borka pedig pörgött. Estére már annyira elviselhetetlen volt ez az állapot, hogy többször is rá kellett szóljak, mert csapongott, eszetelenkedett, hirtelenkedett, mindezt úgy, hogy mást veszélyeztettet.
Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest