Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A mai nap folytatódott a munka. Kicsit körülményesebben és lassabban haladtak, de ez annak volt köszönhető, hogy az utcafronti tetőrészt csak úgy tudták bontani, hogy kiadogatták a sarokra a cserepeket és onnan csúsztatták le a teherautóra. Így gyakorlatilag 2x szedték le a cserepeket.
    Aztán 5 felé jött egy hatalmas felhő, és a lécszedésnek nem kezdtek neki, hanem letkarták fóliával a tetőt, és elmentek haza. Úgyhogy ma csak ennyi sikeredett. De beszéltem az ácsmesterrel, és mondta, hogy szombaton állnak neki a cserpezésnek, és jövő hét szerdára végeznek is vele.
    Már felhívtam a víz-gáz-fűtés szerelőt, hogy jöhet a következő héten dolgozni. És a villanyszerelő is. Na, csak haladunk, ha lassan is.

Bementem az opt-be érdeklődni. A kis ügyintéző hölgyecske elmondta nekem, hogy azért nem érkezett visszaigazolás egy adatra, mert a drága a számlaszámunkból kifelejtett egy számot.
    Jaj, de remek - mondtam magamban, és igyekeztem higgadt maradni. Hiszen megkérdeztem a múlt héten is tőle, hogy mi lehet a gond? Pesze, nem volt semmi.
    Erre ma mosolyogva közli ezt velem. És még elnézést sem kért. :(((
    Viszont megígérte, hogy telefonon elrendezi a visszaigazolást, és a héten már kapunkis pénzt. Hah, hiszem, ha látom.

Réka ma 2x aludt egy nagyobbat, és jókedvű, nagyon aktív volt egész nap.
    Borka pedig pörgött. Estére már annyira elviselhetetlen volt ez az állapot, hogy többször is rá kellett szóljak, mert csapongott, eszetelenkedett, hirtelenkedett, mindezt úgy, hogy mást veszélyeztettet.

Aktív témák