Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Oh, lemaradtam a tegnapi nappal. Nagyon sok minden történt velünk.
A reggel...A lányaim úgy gondolták, hogy fél 6-kor ők már kialudták magukat, és jó lenne v.mit csinálni is. Gyors vasalás reggel, mert ugye nincs elég hosszú ujjú body. Borka közben pakolta a játékait, persze mindent hozni akart. Ezalatt folymatosan járt at agyam, hogy mit kell vinnünk a nagy útra.
Szopizás közben megreggliztem, utána belevetettem magam a hirtelen pakolásba, és lehetőleg minél hamarabb kellett elkészülni, mert ugye ezer dolgunk volt még. Párom bepakolt az autóba, anyáéktól elkértük az autójukat, mert annak nagyobb a csomagtartója. Babakocsi, paplanok, csomagok...kellett a hely, na. De Kedvesem annyira berágott az ablaktörlőre, hogy jobbnak láttam, ha felajánlom neki, hogy menjünk inkább a sajátunkkal, és hagyjuk itthon a babakocsit. Igazából úgy sem volt szükségünk rá. Végre átpakoltunk, és indulhattunk.
Egy gyors papírügyintézés még a munkahelyemen, aztán autópályamatrica vásárlás, és egyenesben is voltunk. Mehettünk a Fővárosba.
Réka végigaludta az utat. A budaörsi tecsóban megebédeltünk, és még azt is bírta türelemmel. Az első megállási pont a notebook bolt volt. Péter elintézte a papírokat, mi meg szopiztunk az autóban. Ej, de fura dolog egy forgalmas mellékutcában Bpest kellős közepén megszoptatni egy gyermeket. Ráadásul egyre hidegebb volt az autóban, és kezdtünk fázni. Párom közben ránktelefonált, hogy már csak a visszaigazolásokra várnak, úgyhogy addig be is mehetünk a boltba.
Összeszedtem magunkat: 2 gyerek - egy hordozó, egy nyakig felöltöztetett kis eszkimó; egy táska, és én. Huh, ezzel meg is volnánk, már csak a boltig kell eljutni.
Sikeresen 5 perc alatt megtettük az utat. Borka a boltban rögtön rávetette magát egy 400 ezer forintos laptopra, hogy ő most netezni szeretne. Meg is tette. Az eladók arcát figyeltem, ahogy minden pillanatban attól rettegnek, hogy milyen kárt tesz benne. Ha tudnák, hogy otthon rendszeresen ilyenen játszik.
Kb 5 perc játék után megunta Borka a netet, és leült az ölembe, ahol 2 perc alatt el is aludt. Ennek igazából örültem, mert nagyon fáradt volt már. Réka is durmolt a hordozóban. De jó lányaink vannak.
Aztán megkerestünk még egy boltot, amit hamar meg is találtunk.
Végre mehettünk Kidushoz. Amikor ugye már célegyenesben voltunk, 3X sikerült eltévednünk. De nagy nehezen odaértünk.
Egy kis szusszanás az esti találka előtt. Kellett is.
Már ekkor olyan voltam, mint a mosogatórongy, de muszáj volt kitartani.
6-kor kezdődött a PHtali. Időben el is indultunk, de sikeresen eltévedtünk megint. Jó fél óra kavargás után rájöttünk, hogy egy másik hídnál kerestük a helyet, ahova mennünk kellett.
Nagyon jóléreztük magunkat, örültem mindenkinek. A lányok aranyosak voltak, Réka aludt, Borka meg szórakoztatta a fiúkat. Ez nem tudom kinek volt nagyobb öröm...
Fél 10 felé el is vonultunk haza, elég fáradtak voltunk már.
Réka jól aludt az éjjel is. Mi is. Köszönjük a helyet és szíves vendéglátást Kidusnak.
Oh, és mennem kell ebédet készíteni.
Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest