- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A héten minden nap próbáljuk a gyermeknapi meseelőadást. Egész jók vagyunk már, szerintem a gyerekek is élvezni fogják. Az már kérdéses, hogy jó idő lesz-e. Mert sajnos pont péntekre jósolnak esőt.
Remélem, nem így lesz.
A hétvége nyugisan telt. Lányok szombaton szülinapi buliban voltak, addig kényelmesen ki tudtam takarítani a lakást.
Vasárnap elmentünk a fürdőbe, ahol a kiírt pünkösdi programok helyett semmi sem volt. Egy hirtelen kanyarított néptáncos és mazsorettes fellépést láthattunk.
Hétfőn pedig a fűnyírás örömeit élvezhettük. Kedvesem feje meg is fájdult rendesen, én meg leégtem. Fene se gondolta volna, hogy ilyen ereje van a napnak.Csak 4 napos a hét, de sok minden fog megint történni. Pénteken a gyereknapi program után egy legénybúcsúra vagyunk hivatalosak, szombatra pedig egy leánybúcsúba vagyok hivatalos. A vasárnap talán a pihenésre lesz.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest