Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Kelés 6-kor, gyors öltözködés, hamar tízórai, majd reggelikészítés. Nagy nehezen az ébredező lányaim fésülése, frizurakészítés, és mire felébrednek, már otthon sem vagyok.
Kolléganőmet felvettem Hévízen, majd irány tovább Kanizsára. 8 előtt oda is értünk, de megkért a tereptanárom, hogy vegyem fel x ponton. Ez a belvárosban volt, és természetesen elkaptuk a csúcsforgalmat, és emiatt 10 perc késéssel értünk a bölcsibe. Rövid eligazítás után bekerültünk a csoportunkba, és végre egy kis nyugi következhetett.A gyerekek aranyosak, nyíltak, hamar közeledtek. 4 kisgyerek gondozónője leszek, és rájuk kell egész délelőtt ügyelnem, őket kell előnyben részesítenem mindenki előtt, és különösen velük kell foglalkozom. Így nem is tűnik olyan ördőngősnek, viszont akad egy-két pióca, aki teljesen rám akaszkodik, és szinte állandóan az orrom előtt integet, hogy "Én is itt vagyok!" "Látsz?" "Én is itt vagyok!"
. No, velük több gondom lesz. Ma inkább ismerkedés volt, és a hét főleg erről fog szólni, aztán jövő héten már élesben dolgozhatok.Hazafelé összeszedtem a lányokat suliban, oviban, majd tanulni szerettem volna, de olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam odafigyelni. Igazából kellett is az a 1,5 óra pihenés, mert utána viszont már jobban ment a tanulás.
Kedvesem pedig beszerzett magánk egy Omniat, amire nincs szüksége, ez és ez a baja, de amikor olyan szép....
Szóval minden észérvvel (és kiskutya szemekkel) meggyőzött arról, hogy nincs semmi ráfizetés, és különben is mennyire jó lesz, meg a többi. Ahhhh.
Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. No, velük több gondom lesz. Ma inkább ismerkedés volt, és a hét főleg erről fog szólni, aztán jövő héten már élesben dolgozhatok.
Szóval minden észérvvel (és kiskutya szemekkel) meggyőzött arról, hogy nincs semmi ráfizetés, és különben is mennyire jó lesz, meg a többi. Ahhhh.