Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Bár Réka tegnap este megkapta a kúpot, elég nehezen hatott csak neki. Fél 11 lett, mire elaludt. Borka is jól aludt az éjjel. Viszont 3/4 6-kor - miért is ne egyszerre? - felébredtek. Borka égett a láztól, meg sem mértem neki, mert tapintással is érezhető volt, hogy magas a láza. Lázcsillpítót kapott, és be az ágyba. Közben Réka is már méltatlankodott. Párom hozta utánam. Aztán lefeküdt Borcsival, de aludni nem tudtak már. Réka szerencsére még mindig nem lázas. Szopizás után vissza is aludt. Aztán a kúp hatása egész délelőtt érződött, végigaludta a fél napot. Borka viszont megint nyűgös és kedvetlen volt, így jól is jött, hogy Réka ennyit aludt.
    Gyorsan összedobtam egy kis ebédet, de nem sokat evett Borka. Hányt is. A váladék nagyon irritálja a torkát, sajnos Rékáét is. Az orrszívó-porszívót használjuk, ami sok váladékot kihoz neki. Egy kis megkönnyebbülés pár percre.
    A hétvégi programot most már tutira lemondtam, máig adtam rá esélyt, de egy ilyen reggel után jobbnak láttam, ha visszamondom.
    Talán el tudunk menni vmelyik hétvégén.

Aktív témák