Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Bár Réka tegnap este megkapta a kúpot, elég nehezen hatott csak neki. Fél 11 lett, mire elaludt. Borka is jól aludt az éjjel. Viszont 3/4 6-kor - miért is ne egyszerre? - felébredtek. Borka égett a láztól, meg sem mértem neki, mert tapintással is érezhető volt, hogy magas a láza. Lázcsillpítót kapott, és be az ágyba. Közben Réka is már méltatlankodott. Párom hozta utánam. Aztán lefeküdt Borcsival, de aludni nem tudtak már. Réka szerencsére még mindig nem lázas. Szopizás után vissza is aludt. Aztán a kúp hatása egész délelőtt érződött, végigaludta a fél napot. Borka viszont megint nyűgös és kedvetlen volt, így jól is jött, hogy Réka ennyit aludt.
Gyorsan összedobtam egy kis ebédet, de nem sokat evett Borka. Hányt is. A váladék nagyon irritálja a torkát, sajnos Rékáét is. Az orrszívó-porszívót használjuk, ami sok váladékot kihoz neki. Egy kis megkönnyebbülés pár percre.
A hétvégi programot most már tutira lemondtam, máig adtam rá esélyt, de egy ilyen reggel után jobbnak láttam, ha visszamondom.
Talán el tudunk menni vmelyik hétvégén.
Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest