Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #15601 üzenetére
Próbáltam. Maga a link is ami mobilarena vagy proharveres bejelentkezés után van ide mutat:
https://logout.hu/muvelet/tag/torol.php?url=%2Ffiok%2Fadatlap.php
Hiaba írom át a logout.hu-t prohardver.hu-ra 404 lesz. -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #15603 üzenetére
Köszi, de ez valószínüleg soha nem működött. Ugyanazt a lejárt kód hibát dobja mindig.
-
MODERÁTOR
válasz #15490560 #15604 üzenetére
Érdekes. 🤔
Inkogniólapon megnyitva nálam is a rossz, csak 4 karakteres capthca van.
Viszont, ha nem inkogniólapon belépek, és utána nyitom meg a linket, már a jó, két szavas captcha van.Lezso6 talán tudja az okát, ez miért lehet. Addig próbálj meg másik böngészőt, hátha az megoldja a gondod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Szerintem megfejtettem.
Ha jól sejtem, mobilról próbálja (mint én).
Amennyiben a Logout mobil nézetben van, akkor a rossz, 4 betűs captcha jön be a https://logout.hu/muvelet/tag/torol.php oldalon.
Ha belépés után átállítom a Logoutot asztali nézetre, majd ezután nyitom meg a fenti oldalt, akkor a megfelelő, 2 szavas captcha jelenik meg.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
Érdekes jelenséget tapasztalok, de nem tudom hovatenni.Opera böngészőt használok, Android-on.
Amikor hozzászólok, van hogy másodpercekig megáll a szöveg begépelése, majd az Opera dob egy üzenetet, hogy az oldal nem válaszol...
Van , hogy magához tér a gépelés, de van hogy be kell zárnom a böngészőt, és újranyitni.
Más tapasztalt-e esetleg hasonló 'élményt'?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Nemtom jó helyre írok e, de az adatlapomon nem engedi megadni a másik mobilomat.
Lehetne több lehetőség erre!Köszi szépen!
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
senior tag
Sziasztok
Van egy szervizzel kapcsolatos hirdetésem, a Boltok, szervizek kategóriába tettem fel, vettem rá előresorolás kiemelést, de sajnos itt nem jelenik meg előresoroltként a többi között, mi lehet a probléma?
köszönöm előre is a segítséget!Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni, szervizes hirdetést tettem fel a boltok, szervizek kategóriába, vettem előresorolást a hirdetéshez, de az említett kategóriában nem látszik az előresorolt hirdetések között a termékeknél, itt, mi lehet a gond, előre is köszönöm!
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
-
senior tag
-
twitch89
újonc
Üdv. Valamiért van egy nagyon régi értesítésem, amit sehogyan nem tudok eltüntetni! Folyamatosan csak azt látom. Bármi megoldás, h végre eltűnjön?
-
MODERÁTOR
-
Thommer83
újonc
Sziasztok,
Van esetleg valakinek otlete, hogy miert nem tudok kepet feltolteni az aprohirdetesekhez? Mar van fent kep, de meg kettot szeretnek feltolteni. A feltoltes sikerul is, de nem latszik utana. Es ha visszamegyek a szerkesztesbe, akkor sem. Probaltam atmeretezni, PC-vel, mobillal is probaltam, toroltem, de sehogy nem jo.
Koszi: Tomi
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Viktor0610 #15621 üzenetére
Rendben, bocsi... Nem tudtam hol lehet kérdezni
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Sanyaboy2
csendes tag
hello. konkrétan note 10+ on vagyok ma. állandóan kidob nehéz belépni ; ha belépek utánna bárhova kattintanék megin be kell lépni érvénytelen tokenezik az oldal vagy azt se.
állandóan beléptet és az sem sikerül mindig. Asztali nézetbe sem ;több mobil böngészövel is. Nagyon idegesitö!! -
MODERÁTOR
válasz Sanyaboy2 #15623 üzenetére
Üdv!
A fórum főoldaláról lépj be, és ne mondjuk a privát üzenetek linkről, illetve a "Belépve maradok" opció legyen bepipálva.
-
Sanyaboy2
csendes tag
válasz Intruder2k5 #15624 üzenetére
nyilván onnan lépek be ..
ugyis khmm.....
ezt az üzenetet is vagy 10.-jére küldi el érvénytelen token khmm...
ja csak ez az 1 oldal van megnyitva.... -
MODERÁTOR
-
Sanyaboy2
csendes tag
válasz Intruder2k5 #15626 üzenetére
mindig igy léptem be -erröl a mobilról -tegnapóta van meghülyülve az oldal
-
yedi50
csendes tag
Az egyik gépemről nem tudok belépni, amikor megnyitnám az oldalt azt írja ki, IP cím alapján ki vagyok tiltva. Észleltem tegnap a gépem fertőzöttségét, (gondolom az lehetett a probléma), közben a hibát elhárítottam.
-
Rimuru
veterán
A forraskod formazas meg lesz valaha javitva az uj editorban?
Nagyon rossz olvasni az ilyeneket:kod
kod
kod
...Vigyázat, csalok!
-
vasarlo999
csendes tag
Ma kétszer is fizettem a hirdetések meghosszabbításáért, de nem történt semmi!
Kérem a hirdetés meghosszabbítását 250 ft értékben, a fennmaradó 250 ft-ot pedig kérem visszautalni a számlámra. -
HÁZIGAZDA
válasz vasarlo999 #15633 üzenetére
ezt nem itt kell jelezni , de ha már itt vagy: kéne link a hirdetésre.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-
őstag
Sziasztok!
Ha hardveraprón a Hardver / Hálózati termékek / Vezetéknélküli eszközök / Routerek kategóriában a blokkméretet "200 db / új hirdetések"-re állítom, akkor valamiért 4 hetes hirdetéseket sorol előre (a kiemelt hirdetések alatt). 100 vagy 50-es blokk esetén nincs ilyen probléma.
Próbáltam több böngészőben (Chrome, Edge), az eredmény ugyanaz. Más termékkategóriában nem tapasztaltam a problémát.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok,
nagyon lassú az oldal gépről és mobilnetről is. Tudtok valami hibáról?
-
nagyúr
-
nagyúr
Szervusztok!
Akadt egy kis gond reggel 9-10 között... egyre lassabban ment a bejelentkezés a laptopon.
Majd csak nőtt a gond.
Mindhárom gépen képtelen lettem belépni egy órán át 10 után. A weboldal is üresen érkezett meg válasz nélkül is három esetben.
Csak opera böngésző, három gép, három oprendszer.Azóta fél 12 után van bejelentkezés, de minden nyögvenyelős-várakozós. enter lenyomás után legalább fél perc a komment, de volt, hogy 5 perc.
Ismerőseim sem tudnak belépni jelenleg.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
madrac
senior tag
Újra megy a PH fórum, el se hiszem! Órákig nem volt elérhető.
-
nagyúr
Aha.mindhárom tesztelve,teljesen jól megy minden.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
G.I.JOE
senior tag
Akkor nem csak én kezdek el stresszelni, ha nem kapom meg a betevő PH-m!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bugok és észrevételek, talán ide való amit írok.
Egy észrevételem lenne a Technics-es hírek kapcsán. Már a második ilyen hír jelenik meg, ami borzalmasan szakmaiatlan magyar fordítással kerül ki az oldalra és úgy is marad, nagyban rontva a szakmai hitelességet. Most ez a cikk kapcsán írok: [link]Van a PH!-n több elektronikával foglalkozó topic régi megbízható tagokkal, miért nem kértek segítséget ilyen esetben mikor valamilyen angol nyelvű marketing hírt kellene lehozni magyarul?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MODERÁTOR
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #15647 üzenetére
Mindkét cikk fórumában lettek jelezve a gondok. Én feltételezem, hogy a cikkíró beleolvas a cikke alatt zajló beszélgetésbe.
Volt már ilyen gond régebben, mikor az egyik addig nagyjából ismeretlen kollégátok lehozott Linuxos cikket a GRUB rendszertöltő újrarakása meg hasonlók kapcsán. Valami Linuxos problémák vagy hasonló volt a címe. Aztán mi csak kapkodtuk a fejünket, hogy totál outdated dolgok vannak benne de az a cikk se akart frissülni, vagy csak miután már vagy 10-en panaszkodtunk.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest