- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már ezen is gondolkodtam. Amennyi lehetőségem van, efelé hajlok. Itthon van 23" monitor amit rá tudok dugni, a többi meg már menne Találtam egy Asus lapost ami itt lenne helyben i7 4 gb ram, 5730 vga...még ez is jó lenne ha lenne most kp-m. Bár a kisördög ott bujkál hogy az ibm csak minőségibb Ezt tudom, elvégre évekig szervizeltem őket
(#9997) Ace owner: feltöltötted mán?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #9995 üzenetére
T500-ból, T510-ből is van természetesen dedikált VGA-s változat (nekem is dedikált VGA-s T500 a "fő" gépem, dokkolóval kivált egy asztali gépet). Ami a kijelzőt illeti, mind barátnőm T500-a, mind az enyém 1680*1050-es felbontású kijelzős, ami kellemes már. De numpad valóban nincs a W700-at leszámítva a Thinkpad-eknél.
De ha ennyire kell numpad, külön USB-s numpad nem opció?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Sajnos félreérthetően írtam. Videó kódolásra gondoltam Nagyon régen volt az assembly kódolás már Viszont a numpad nagyon fontos, mert van amikor 20'000 soros táblákat kell begépelnem ami egy rémálom, de a numpadon legalább megy a vakon pötyögés. A másik a kijelző amit írtál: a nagy felbontás megint csak esszenciális, mert gyakori hogy 2-3 táblát kell használnom egy időben. Aminek ki kell férnie olvashatóan Már azon is gondolkodtam hogy egy AIO pc-t kellene néznem mert hurcolászni azt is egyszerű és minden megy rajta...csak azok is horror árúak.
A t500 szériát én is nézegettem már. A numpad hiánya elég marós, ráadásul az IGPnek nagyon nem örülnék. Fel fogom kötni magam, annyira nincs választásom: eladom a kocsit bazz és veszek egy alienware erőművet !
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #9993 üzenetére
Barátnőm mérnökinfón tanul estin, egy T500-on (T9400 / 8 GB RAM / SSD / Intel GMA 4500MHD) szokott Visual Studio-ban programozni. Eddig nem panaszkodott, hogy lassú lenne. (Merne is, a noti az én ajándékom neki. )
Egy T500 vagy W500 1680*1050-es vagy 1920*1200-as felbontású LG-Philips panellel nem volna rossz az igényeidnek (ha a numpad-et elhagyod), de persze ez csak az én meglátásom. Vagy egy T510, i5-tel már biztosan lefedi a teljesítményigényedet, de ott az alapváltozatokban lévő 1366*768-as panel nagyon ótvar, az 1600*900-as már jó, az 1920*1080-asra meg azt mondta egy fórumtárs, hogy konkrétan majdnem eléri TN panel létére az IPS kijelzőket. (De persze utólag is bele lehet tenni jobb kijelzőt.)
Az X200-am, amiben a P8600 van, egy subnoti, itt a proci rá is van forrasztva az alaplapra, nem lehet cserélni. Én alapdolgokra használom, mert nem vagyok programozó (a hardveres rész közelebb áll hozzám, de majd talán egyszer én is nekifekszek pár dolgot megtanulni).
Meg hát nekem ez az egész infós/hardveres/okostelefonos/tabletes érdeklődés leginkább csak hobbi nekem, a végzettségemnek köze nincs az informatikához, a munkámnak meg köze nincs a végzettségemhez és az informatikához (illetve az utóbbihoz annyiban, hogy használok SQL-t meg Excelt meg néhány banki informatikai rendszert/alkalmazást).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Na igen igényből Dunát tudnék rekeszteni De használok képboltot, meg kódolok is néha, de most úgy hozta a helyzet hogy a mobilitás fontos lett. A másik bajom hogy alig alig van numerikus paddal ellátott bc thinkpad, ami nekem megfizethető Egy W700 jó lenne, de arra most nincs zsém sajnos
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #9991 üzenetére
Mihez lenne szűk keresztmetszet? Nem érzem annak, de valószínűleg neked nagyobb igényeid vannak.
-
-
Mercutio_
félisten
Meglehet, már kikaptam a +2GB - t így nem tudom megnézni, most úgy írja ki, ahogy mondod 2GB (ebből....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Eladò pár db megmaradt cuccom.. orion 55cm tv 6000huf.dlink 360r adsl2 modem 1500huf.
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #9987 üzenetére
Nálam 32bites w7 valami ~2,76 GB-t ír ki
Na de azt úgy szokta kiírni, hogy "4 GB RAM (2,76 GB használható)". Vagy valami hasonló.
Valahogy így (oké, ez 64 bites, de itt is látszik, hogy nálam az Intel IGP lecsippent a rendszermemóriából):
Ja, amúgy nálam a WEI-pontszámokat rendszeresen elfelejti a rendszer, amióta 512 MB-1 GB min./max. értékre lőttem be a lapozófájlt (kell a hely az SSD-n).
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #9985 üzenetére
Viszont még a ramot kéne megetetni vele,mert csak 2gb-t ismer fel a 4ből.
BIOS látja mind a 4 GB RAM-ot? Mert ha ott is 2 GB RAM látszik, akkor a másik 2 GB-os modul nincs jól berakva a helyére.
Még ha 32 bites Windows-t használsz, akkor is fel kellene ismernie, hogy 4 GB RAM van benne, legfeljebb nem az egészet használná ki.
-
Ace owner
addikt
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #9968 üzenetére
Igaz a monitornak a felbontása akkora mint a 7.9-es tabomé és így kicsit érdekes, de mindegy, legalább működik.
Véletlenül nem a Win 7 saját, "általános" videokártya illesztője van jelenleg fent?
-
MurdR
veterán
Reggelt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
-
-
-
-
-
Ace owner
addikt
Haha ezekből hálistennek az AMTS is kinőtt úgy ahogy. Persze voltak így is bojlerhuszárok de elenyésző volt a számuk idén. Végre a felnikre, az ültetésre, a fényezésre és a részletekre, belterekre fókuszálnak a tunerek és nem arra hogy minél nagyobb szpojlereket aggassanak fel, meg minél halálosabb iramban legyen..
Viszont azt még mindig nem értem hogy egy csomagtartó installációból hogy tudott valaki vasút makett pályát csinálni.. Mellesleg az autó is elég izléstelen volt körülötte, majd megmutatom a képetGalaxy Fold 4
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #9971 üzenetére
Ilyen fűzött lowrider felni.
Meg szerintem kint volt még egy pár ismerősöm.
BTW, én már kinőttem ezekből a "tuning" kocsikból. Igaz, nekem régen se jött be ez az akasszuk tele műanyag vackokkal, meg tegyünk rá vasalódeszkát, mert hát kell valamin szalonnázni reggel
Inkább egy jó futómű-fék-motor, azt' csók. Vagy ha már tuning, akkor valami értelmes felni, picit csüccsenteni, valami értelmes szín... -
Ace owner
addikt
Te annyi autót láttam hogy még mindig sokkos állapotban vagyok. De a legnagyobb hatással a 819 pavilon volt rám. Jól összerakták a srácok, jó hangulat jó kocsik. Remélem egyszer én is egy ilyen kis klub tagja lehetek.
Ha megmondod milyen felni volt akkor talán eszembe jut, általában a felniket megjegyzem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
-
Ace owner
addikt
Na csak megcsináltam.
Te jó ég, 3 hónap óta először saját gépről írok Végre vannak ékezetek. Igaz a monitornak a felbontása akkora mint a 7.9-es tabomé és így kicsit érdekes, de mindegy, legalább működik.Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a sok segítséget, nélkületek nem jött volna össze, nagyon hálás vagyok.
Porky,nemsoká töltöm a képeket felfele
Galaxy Fold 4
-
-
Ace owner
addikt
Ha az halokartyahoz, vagyis az alaplapihoz keresek drivert akkor a lan kell nekem ? Kiderült hogy Ezért nincs net..
AMTS meg baszott jo volt, eddigi legjobb szinvonalt hozza kocsik tekintetében.
819 company pavilonjaban meg nagyon laza hangulat van, kitettek a srácok magukért.[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
CoolBoy323
nagyúr
Elkészítési útmutató nincs hozzá?
Nekem az 1.2-höz kellene, amit már nem nyomoznak le -
MurdR
veterán
válasz B-L-A-C-K #9954 üzenetére
És nem a cikk címéből hanem pont a képről jutott eszembe hogy már láttam valahol.
meg is van, köszi google. "kazincbarcika konzerv doboz internet"
2013.09.25-ei hírBLACK megelőztél.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
B-L-A-C-K
titán
Így hogy mondod nekem is rémlik valami, pedig ezt most közli egy csomó hírportál, köztük a blikk is...
Szerk: Meg is találtam egy oldalon, már fél éve is volt róla szó, és ott 24 éves volt, mostmár meg midnenhol 23, idő gépet is csinálhatott...
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
Ami nagyobb gáz szerintem, hogy a fegyok által eloallitott termékeket kötelező atvenni így az általuk termelt termékek piacán nincs verseny és jellemzően olyan termékekről van szó amik előállítása egyébként megélhetést biztosíthatna a szegényebb réteg egy részének.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9943 üzenetére
Igen a fegyintézmények állami fenntartásúak, tehát az adóforintjainkból, a központi költségvetésből kapják a pénzt. Nem lehet munkára kötelezni senkit, mert a kényszermunka jogellenes. Bár ez nem volt mindig így de ezt gondolom töri órán tanultad te is.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Vicces azért, hogy ha nem tudja kifizetni a pénzbírságot és nem is dolgozza le, akkor leültetik, ahol ingyen ellátást kap, amit gondolom "mi" fizetünk. Legalábbis ami a pénzt illeti.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9939 üzenetére
Ha büntetlen előéletű úgy is csak felfügesztettet kap és esetleg pénzbírságot mellé (amit nyilván nem tud kifizetni ha netre se volt pénze, ezért közmunkában ledolgozza ha nem akkor meg elzárásá változik a pénzbírság (vagyis le kell ülnie)).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Ilyenért börtön azért szerintem kicsit erős. Küldjék el közmunkára vagy nem tudom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
A kis találékony: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
válasz B-L-A-C-K #9933 üzenetére
Ez igen, ez kiszolgálás. Nekünk nem mindig jön ez össze sajnos.
(#9934) CoolBoy323: köszi, olyan van neki is, csak nem marad benne a kártya, mert roszul tört. Tim már hozza De köszönöm a felajánlást kollégám nevében is!
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
B-L-A-C-K
titán
Aha, hát akkor be kell menni kérni/venni.
Én ugye most adtam le nemrég gariba a telefonom, nagyon korrektek voltak a régi kártyám nem tudom már hány éves volt normál sim-ről meglett vágva microra, majd nanora, gondolhatod hogy nézett ki már... Na az üzletbe a csaj meglátta mondta ezt kicseréli nekem, látja már nem mai darab...Ingyen kicserélte nano-ra, számokat átmásolta, a cserekészülékbe meg adott átalakított. Szóval full korrektek voltak...
-
Tim82
félisten
Van. Ha bent vagy ma délután a melóhelyen, úgy fél négy körül arra is járhatok és odaadom.
-
Melack
veterán
microSIM -> NormalSIM átalakítója van valakinek asap? Kolléga az S3 LTE helyett egy Galaxy Minit kap cserekészüléknek.
-
Qru
MODERÁTOR
Taxi kontra Troli a körúton. Nyamm...
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #9923 üzenetére
Lehet az I love Mazda 323ból is
-
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, ez a Nedd For Speed film parádé... rég nevettem ennyit egy filmen
I humbly and respectfully decline™
-
Lehet igazságod, de fejben elég kevesen jobbak Rawulfnál Anno volt egy időszaka h köszöntem neki:
-Szasz D.!
-Láttad este bejelentették az új mittoménilyen lapot?!
Báááz néha nehéz vele, pedig óvodás korunk óta ismerjük egymást.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #9908 üzenetére
Gyúrsz a gyereknapra, mi?! Mikor is van a szülinapod? Csak azt ne mondd hogy holnap.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #9911 üzenetére
Rawulf szegedi, a kolléga meg gondolom, nem véletlenül a budapesti topikban érdeklődik (esetleg kézbe akarná venni meg ilyenek).
rushty: ugyan nem járnak a topikba, de Dominó85 és Zsolt_72 emlékeim szerint budapestiek és mindkettejüknek van Jiayu G3-ja vagy G3s-e. De amúgy a Jiayu-s topikokban biztos van valaki, akk budapesti és szívesen megmutatja a cuccot, ha megkéred.
-
Ace owner
addikt
Na ugy tunik tnel van a hiba nem nalam, beszeltem ufsz-szel aztmondtak ha nem tudjak megoldani holnap kilesnek. Pont amts-en leszek de mindegy..
Jon valaki amts-re?
Galaxy Fold 4
-
-
rushty
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
Qru, hogy alszol mostansag?
-
Ace owner
addikt
válasz B-L-A-C-K #9895 üzenetére
dlink
to be honest Egyáltalán nem értek ezekhez.. telefonbol jön Egy kábel ami belemegy a dlink akarmibe es Abból jön az ethernet vagy milyen kábel a gépbe.
Sztem betelefonalok a thez mert lehet a modem bizbasz adta meg magát..
Meg anyámat Tényleg rabeszelem upc-re mert ilyen adsl-t mar kb. csak Mucsan használnak..Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #9899 üzenetére
Erre találták ki azt, hogy vész esetére legyen egy foszforeszkáló kapcsoló, amit pont elérsz a trónról...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest