Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
életem első makrója pipa.
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #56793 üzenetére
Folyamatos munkarend lesz az, Sz-V helyett heti két, nem feltétlenül hétvégére eső szabadnappal.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #56789 üzenetére
Ha lenne emltésre méltó angolom, nem csak az irott szöveg olvasása menne...
Most látom, H-V minden nap meló?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Csepel-Rózsadomb milyen környék?
-
zsolti72837
addikt
Csokis mintázatú Huawei Ascend p6 tok eladó. Ára: 1000-Ft
Barcelona címeres Huawei Ascend p6 tok eladó. Ára: 1200-Ft
Rubik bűvös négyzet eladó. Ára: 1000-Ft
Eladó Olympus hangrögzítő.
Gyakorlatilag szinte új.
Kis helyen elfér és nagyon jól működik, magyar nyelvű leírás van hozzá. Ára: 5000-FtEladó szinte vadonatúj Soligor fotós táska.
Mérete 25 cm hosszú , 15 cm széles és 17 cm magas. Belül alakítható 1, 2 és 3 részesre.
Anyaga vastag és minőségi kidolgozás. Elől és mindkét oldalt zsebekkel. Ára: 6500-FtEladó Huawei Ascend P6-ra képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
Eladó iphone 5-re képernyővédő fólia. Ára: 400-Ft
CD tok is van.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Melack
veterán
válasz sketchifun #56788 üzenetére
Mindkét távozónk csak angolos, így az ő helyükre kell majd ember. H-V, 7/8/9/10:30/13:30-as kezdéssel. A service deskes meló nem vészes, hívás sem sok.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #56785 üzenetére
Az első három hónapban - emlékeim szerint - nem jár. De mingyán megolvasom. Mintha az rémlene hogy függetlenül h próbaidő vagy nem, akkor sem jár. 14 napot összefüggően kell kiadni, 7 napot meg egyeztetve a munkavállalóval 14 nappal előtte minimum 2 alkalommal.
MOD
Hápedig mindenhll ez van :"A munkáltató évente 7 munkanap szabadságot - a munkaviszony első három hónapját kivéve - legfeljebb két részletben a munkavállaló kérésének megfelelő időpontban köteles kiadni"[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
Nah, két IT HelpDesk pozi tuti lesz elérhető nálunk. Vki?
-
Magnum_
nagyúr
Kisse raplis ma a fonokom. Nagy nehezen beert, 10percet csapkodott. Mondtam neki, hogy november 13-an elkeretoznek. Hat o nem orul neki, meg meg meglatja meg ilyenek. Mondom, bocsanat, akkor maskepp dogalmazok. Bejelentem, hogy november 13-an nem leszek, mert szabadsagon leszek.
Pingpong labda szemek, majd par masodperc hatasszunet es egy OK-val nyugtazas.I humbly and respectfully decline™
-
bitpork
nagyúr
válasz Melack #56774 üzenetére
Áhh a top az AAA autós interjúm volt anno: Fóton adtak egy pappert hogy töltsem ki , de nem volt szabad asztal, kerestek nekem egy üres kis irodát és betettek oda. Elkezdtem kitölteni, és pár perc múlva egy pasi bőrönddel a kezében berontott a likba, angolul nekem ugorva hogy ki vagyok és mit keresek az irodájában. Mondtam hogy Jó napot kívánok! Meglepődött, mire elmagyaráztam hogy interjúra jöttem és mivel nem volt szabad hely ebbe az irodába kísértek az adminisztrációt kitölteni, azzal hogy itt várjak. Megkérdeztem, hogy hol tudok várakozni az xy hr-s kislányra addig? A csóka mondta hogy ez jó, mert ő most érkezett meg Csehországból, és vele lesz az interjúm angol része, mert ő a főnök, de a pár mondatból átmentem a nyelvi teszten
-
Melack
veterán
válasz zsolti72837 #56778 üzenetére
Neked meg 340. Egyéb kérdés?
-
zsolti72837
addikt
Ace owner
Már 2016
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
CoolBoy323
nagyúr
Joreggelt!
Mit csinalok most? Amit mondhatok: nagy munka, riasztoszereles, egy olyan helyen, ahol az egyes reszeket nem lehet nappal csinalni, mert hasznalatban van. Ezert kellett ejszakazni, meg ezert kell majd hetvegezni is
-
Melack
veterán
válasz bitpork #56769 üzenetére
Ez teljesen megszokott. Nem csak azt nézik, hogy szakmailag milyen vagy, de mint embert is szeretnének megismerni. A mostani helyen is Max 2 perc volt az angol a szemelyes interjún, utána végig Magyarul beszéltünk mindenről.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #56769 üzenetére
ugyanez, pár perc után ledurrantanak (mondjuk az angolom szerencsére használható).
a szakmai kérdésekre is meg szoktam tudni felelni.A hétfői interjú az olyan volt, hogy arra a pozira nincs közvetlen tapasztalatom. De behívtak, mondták, hogy látják, tudják, de lehetne-e szakmai kérdéseik. Majd kiemelte a szemben ülő, hogy nagyon jól tudom az elméletet, tudnám-e a gyakorlatban hasznosítani... nem bzdmg
aztán máson mégis elvérzem, itt nagy személyiségi gondok vannak :-)
I humbly and respectfully decline™
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #56768 üzenetére
Ez mennyire jellemző már- a legutolsó interjún is angolra áttértek, de a szakmai részről áttértek a magánéletire , különösen az autókra (a wanabe főnök is autóbuzi volt) de meglepően gyorsan , olyan 5 perc beszélgetés után visszaálltak magyarra, a megállapítással h ponjó.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #56765 üzenetére
az utóbbi hónapok tapasztalata nálam az, hogy a tell me something about your experience kérdésre ha elkezdem szépen a szakzsargont dobálni (experience része, bazz), akkor pár mondat után, köszönöm, az angol rendben van, térjünk vissza a magyarra.
bezzeg a volt főnököm, vele össze lehetett veszni angolul is... jó volt azért az..
Maci: meanwhile sitting on the toilet
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Tf portaslanyka. Na ide muszáj bekerulnom
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #56756 üzenetére
Ott az alipay van, eddig semmi gond vele. Ok, direkt kártyás, de nekem ez most jobban begyere.
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #56754 üzenetére
Vajon aliexpressen is találni valódiakat? Újabb oldalra már nem nagyon akarnék beregelni.
-
-
Magnum_
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #56736 üzenetére
Jó reggelt!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
Van valakinek Piston fulese?
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #56741 üzenetére
mit csináltok ennyire?
-
MurdR
veterán
Hadd irigykedjek má!
Ha valakinek nincs ötlete milyen filmet nézzen, annak ajánlom szíves figyelmébe az Utolsó lovagot (Morgenfrímen).
Asszonyom szerint unalmas, én pedig tátott szájjal néztem végig, veszettül jó hangulata van.Ugyanitt keresek max 2k-ért 512es notebook SD-ramot.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
Nekem a fonokom nem tudja, mikorra jarok be.
Tegnap aszonta, hogy ha nem gond, 9.30fele menjek be, megcsinalni valamit...Akkor most megprobalok visszaaludni.
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #56739 üzenetére
Jól van, most irigykedhetnék, de nem fogok, mert 3 napot otthon voltam
-
MurdR
veterán
Reggelt. Irány a bánya.
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #56736 üzenetére
Én meg nem fogok aludni, reggel mehetek ki a halalf*szara, utána sietek Melackhoz, majd be a suliba egy jó zh-t írni...
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem vagyok már hulla, ááá!!!! És még van egy "kicsi" hátra
-
bitpork
nagyúr
válasz föccer #56734 üzenetére
Félre ne értsd ,de nem vettem védelmembe, csak leírtam hogy a Szeged lokálban nem így ismertük meg - ezért csodálkoztunk a történteken. Valószínűleg az élet írhatott neki vmi sz@kavart forgatókönyvet mert amikor megtörtént már hetek óta (de lehet hónapok is voltak) nem volt online.
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #56733 üzenetére
Egy felre sikerult adasvetel miatt nem banolnak senkit. Ha nem hajlando rendezni az uzletet, akkor banolnak az aprodok. Tipikisan 1 het a minimum turelni ido, hogy erdemben reagaljon a tag a serelmere elmondottak ellen. Ha semmit sem tesz, vagy lathatoan nem all epitoen a kerdeshez, vagy igazolja hogy marpedig minden rendben volt, akkor repul, nincs szorakozas, tik mindegy, hogy kinek, milyen eloelete volt itt a ph-n.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bitpork
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Egyre több ősöreg, egyénis arcot látok a
modkerbenmiértmodban mint bepanaszolt vagy hirdetési jogot vesztett... wtf?@bitkucu: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Most akkor milyen olcso wpt vegyek ami nagy es jao??
Tudjatok mit? Inkabb eladok. Pc es g flex van eladooGalaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #56711 üzenetére
Eigen, ha megkomolyodik ha nem, akkor viszont sose tudhatod, hogy te épp melyik szereplő vagy a történetben
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #56712 üzenetére
Egyértelmű hogy a 2-nál.
Viszont az elsővel még nincs munkaszerződés, szóval max felhívom hogy sry guys. -
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #56707 üzenetére
Mint asszony is helytáll, nemcsak mint szerető. Jól főz, tisztán tartja a konyhát, fürdőt, lakást, tud és szeret varrni, csak azt a pénzt szórja, amit megkeres és azt is úgy, hogy a számlák is be vannak fizetve, stb. Csak hát akkor volt 23 éves, a faszi 37, én meg 29. A faszi szakítás után 1 hónappal a beszéljük meg alkalmával előhúzott egy gyűrűt én meg ráhagytam. Ha megkomolyodik, valaki majd jól jár vele.
-
GabN73
addikt
-
Melack
veterán
-
GabN73
addikt
Na, ezt az állapotot szeretem.
2 helyre beadtam az önéletrajzom.
1. hely felhív ma hogy akkor jó, pénteken kezdhetek is
2. hely felhív fél óra múlva, hogy akkor holnap reggel szívesen várnak egy személyes találkozóra, területi vezetőstől mindenestől...Baccki, ilyenkor mivan?
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #56702 üzenetére
Ez bizony TF, annak valszeg tökéletes, de nem az a kimondott feleségnek való azt bizton állíthatom
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #56705 üzenetére
Tudsz elni
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #56703 üzenetére
Igen, csak abba a kapcsolatba 3 hónapig folyamatosan belerondítottam. Kétszer. Ki érti a nőket?
Saint_: Óóó, legény koromban fene nagy kujon voltam, volt, amikor 1 hónapra előre be voltam táblázva. Volt olyan csaj, elhívtam kávézni, elmentünk kávézni. 10 perc után már azt firtatta, eljöjjön-e a következő randira. Helyre tettem, hogy ez részemről nem randi, csak arra jó, hogy el tudjam dönteni, el akarom-e hívni randizni. Még kicsit hepciáskodott, megköszöntem a társaságát, idejét, fizettem és eljöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #56702 üzenetére
Á, mulando allapot
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #56701 üzenetére
/me legyint
Viheted.Mikor legutóbb beszéltünk, akkor épp menyasszony volt. Bár ezt csak reggel közölte.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #56698 üzenetére
Neked nem szabad, szoval engedd at. Majd meselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest