Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz Melack #56193 üzenetére
Egy autó, pláne használt autó üzemeltetésére mindig kell költeni. Gondolj a dolgok jobbik oldalára. Pl lehetne ennyi erővel egy hengerfal repedt v12-s motorral szerelt mercid is, ami javíttatása csak egy kisebb lakás ára
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
válasz MunezXBK #56192 üzenetére
Érden tök jó idő van, mondjuk a szél egy kicsit fúj.
Toall: BP13-ban keresek szerelőt, aki a jobb első féltengely külső -belső gumiharangját kicserelne nekem. Most volt itt a gumis, ő mondta. Éljen! Plusz valszeg a hengerfej tömítésem is kuka, mert a motor jobb oldala olajsaras. Éljen!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Magnum_
nagyúr
Hehe lattam Qru autojat Esztergomban. (Messzirol felismerheto volt a parkolasi style )
Mercuci: Casablanca. Kiprobaljuk! Majd fel orat kellett varni asztalra.
Ace owner: kerestelek Dobogokon, de nem talaltalak. Igy kifizettem a dijat es felmarkoltam a palacsintat
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Fractal design node 304 mini itx haziko. Fekete szinben, dobozaban, minden tartozekkal elado.
Kofogastalan, ujszeru allapot, mindossze 2x lett kivsomagolva, valamint szet es ossze szerelve.
20k, topiklakoknak ingyenes posta vagy szallitassal.
http://mobil.argep.hu/product_2169292.html],Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
macilaci78
nagyúr
Boldog forradalmat Mindenkinek!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
MurdR
veterán
Reggelt. Valaki egy KV?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
tomcsi23
veterán
válasz zsolti72837 #56169 üzenetére
Jaja, köszi!
Reggelt skacok!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
bitpork
nagyúr
válasz Earl_Muttley #56161 üzenetére
Rohaggyak meg majdnem metrókekszuálist olvastam
-
föccer
nagyúr
Hehe ez jo. Egyszer tuti ello om ezt a poent valami okostojasnk.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
Vigyázzatok, nagyon vigyázzatok
-
MrSealRD
veterán
-
Tim82
félisten
válasz Earl_Muttley #56161 üzenetére
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
izee
őstag
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Melack
veterán
válasz Earl_Muttley #56159 üzenetére
Betyárkandúr! Nem huszármacska Cicus mindjárt nekiindul csirkét kergetni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Earl_Muttley
őstag
Na, jövő héten megy a G3 garis szervizbe... Jack csatlakozó kontaktos, (BKV-s létformaként öv alatti ütés) , akksi nem képes egy éjszaka alatt feltölteni rendesen, lehet már a töltő is meghalt, Quadbeat füles cseréje így fél év után. [megkérném a huszármacskát, hogy ne kezdje el szarozni, ezt én laktam le ennyire ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
tomcsi23
veterán
válasz zsolti72837 #56103 üzenetére
A kicsi lenne a 16-os? Az kicsi.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #56139 üzenetére
az automatánál muszáj féken tartani a lábad (ha csak nem toszod P-be-ami felesleges araszolásnál), mert teker előre...
Maci: akkor az a Te érdemed.
nekem is volt olyan ügyem 1x, hogy 2 évig semmi, majd bekapcsolódtam és 2 hónap múlva kötöttünk egy jó megállapodást.
igaz, az behajtás volt és nem ügyfél akvirálás
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #56118 üzenetére
Főnököm kb 3 éve kezdett el egy tárgyalást, én 3 hónapja értem el azt, hogy mintát kérjenek, ami alapján 1 hónap múlva késztermék átadása van. 8 hónap még istenes.
Ja, hogy Te lennél a Kedves Ügyfél? Akkor milyen helyettesítő terméket, gyártót találtál?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #56137 üzenetére
Vagy mert bambultak már el mögötte és csattantak bele hátulról, ezért inkább próbálja felhívni a figyelmet a féklámpával is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #56107 üzenetére
Én szeretek a kardánalagút fölött hadonászni és bal lábbal pedálozni.
Egy tehetősebb dízellel gázadás nélkül felkapcsolok 4.-be akár és gurulok alapjáraton szűk 30-cal, ha olyan a forgalom.
És utálom, amikor valaki sík terepen is nyomja a féket piros lámpánál és vakít. Persze, mert automata és lusta kivenni sebességbe. Még egy Trabantnál is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #56129 üzenetére
Ez az S4 amiből már van S5 is, sőt almában 6S is?
Nem dual-sim ha jó lenne se játszikEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #56126 üzenetére
Okt. 23 mint ünnepnap esélyes, hogy zárva lesz minden, max. nemzeti érzelmű beszédeket és zembereket csodálhatsz
Párkányba ha átgurulsz ott valszeg szimpla hétköznap lesz, ha szereted a klasszik szlovák kaját (kacsa, malac, knédli) a Casablanca egy próbát megér. Ilyen májjal és egyéb ccucokkal töltött mellett/húst ne egyetek, abban gyengék.
Ja és a "főtéren" a CBA-ban feltankolhatsz szlovák barna és félbarna sörökből.Van még ott olcsó CD/DVD beszerzési forrás (talán pendrive is), ha még nem zárt be.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Holnap elgurulnank esztergomba. Mit lehet ott csinalni? Penz nem szamit csak olcso legyen
-
bitpork
nagyúr
Ez kifejezetten tetszett
Saint_: ő szállító és nem ügyfél lenne. Pont ez a macera, mert itt van egy oldalról a ríszórsz et hend ami nagy tárgyalási alap, viszont a szállítók olyanok mostanában mint a füredős curva: azt hiszik hogy körülöttük forog a világ. A pénz kéne de abban a hitben élnek hogy ők diktálnak csak mert én megpedzem hogy náluk költenénk el párszáz k €-t. Amikor meg nem jön össze, meg vannak sértődve hogy máshoz viszem a zsét. Nem értem én ezt.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Magnum_ #56115 üzenetére
Alap igazság, de földrész függő. És megy a kommunikáció csak nagyon lassan. Egy hónapig tartott míg céget ellenőriztek. Megint egy hónap amíg kértek pár fotót és itt elfogyott a cérna. Mondj ahogy nem és kész.
De volt már 8 hónapos szerződéskötés is Az volt egy kínkeserv.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MurdR
veterán
Van valakinek elfekvőben ISA-s VGA kártyája? (Nem röhög, egy drága ipari gépbe kell, nem pac-manezni szeretnénk...)
-
GabN73
addikt
a 25%-os H&M-es hírleveles akció csak online vásárlás esetén érvényes, vagy besétálhatok vele boltba is, és ott is betudják írni a kódot?
-
-
bitpork
nagyúr
ITten angolból mindeki toppon van , megkérdem hát: hogyan tudom kifejezni abbéli várakozásomat, hogy demostmánaztnténylegküldjenekválaszthogynőjjönkörömavégére, ha nem találom elég kifejezőnek a sablon I look forward to hearing from You -t?
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #56108 üzenetére
Igen, mert ha nem uvegezed a valtot, akkor optimalisan valt (pl kb 1500nal a dizel). Fonokasszonyom valtoja mar nem ott valt mondjuk :-)
Venne valaki hibatlan, meg 1 ev premium garis Galaxy S4-et sok tartozekkal? Telekom fuggo, i9506, azaz a SD 801 procis, jobb valtozat... okos aron persze.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #56101 üzenetére
Detto ugyanezt vezettem. Egy jo (uj) valto gyorsabb, mint te, hozza tud tenni az elmenyhez, illetve vannak manual lehetosegek (pl kormanyful valtas, vagy lent toszogatas) es dugoban nagy kenyelem :-)
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #56088 üzenetére
Elvitték már vagy 1 hónapja lassan, akkor be is írtam szerintem. (És az aláírásomból is eltűnt)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #56101 üzenetére
Automatát is tudod kézzel pöcögtetni ha arra vágysz (már ha nem vmi 100-éves konstrukcióról besz.). Közlekedő-edénybe tök jó, hobbi autóba nem kéne viszont nekem se ótómata.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #56087 üzenetére
Esháromhúsz, húz, meg kezes, de hogy rezeg a kormány, mikor index nélkül keresztezek útburkolati jelet, meg hasonlók, akkor annyira nem vicces. Viszont a fogyasztása is megáll 7 liter alatt.
De az automata váltó akkor sem jön be. Valahogy nekem jobban bejön, ha nem csak a sebesség, hanem a sebességfokozat megválasztásában is én dönthetek.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest