Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
bitpork #54602 üzenetére
Tehát akkor a gyerekre nem lehet rászólni, ugye? Lakjunk le mindent, mint a "cgnyk", mert az használati tárgy?!
Azt az élethelyzetet el sem lehet képzelni, hogy odafigyelve van használva valami?!Attól, hogy valaki pacsuliként száll be a kocsidba még lehet igénytelen, koszos, betegséget hordozó!. A szemed nem fogja neked ezt megmondani. Nyilván a vasáruval boltoló csencsest kiszúrod 100 méterről, de a fentieket simán beengeded. Aztán meglepődnek az emberek, hogy a kocsi kárpiton hogyan találnak coli baktériumot.
Ha már megtörtént a károkozás akkor valóban nem leszel jobban ha téped a hajad. A kulcsszó a megelőzés. Azt pedig csak körültekintéssel lehet, aminek a része az, hogy idegen előtt a példa kedvéért letakarod a ülést... De a porcelán és kristálypohár példára is lehet azt mondani, hogy egy hozzá nem értő ember nem fog úgy tekinteni rá mint értékre, csak mint egy pohárra.
Azért egy 19 részes szettből eltörik 1 darab akkor az nem olyan amit a sarki fűszeresnél pótolni fogsz.A használati tárgy jellegen kívül van amit megbecsülsz egyáltalán? Mert a hozzászólásaid alapján kb semmit...
Ha megmutatnám a telefonom, azt mondod zsír új, pedig több mint két éves, a fóliával együtt, de nem mondanád meg. Ez is használati tárgy. Van is használva, de nem úgy sz.rok bele módon... Ez akkora nagy szó manapság?!
Én például nem szívesen használok olyan cuccot, ami úgy néz ki mint reggel a kutyától vettem el 20 perc küzdelem után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest