- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A volt barátném otthon belázasodott folyamatosan hányt még a víztől is. Hívtam mentőt miután az ügyelet által javasolt jeges fürdő sem segített. 2 óra alatt kiértek egy orvostanhallgató hölgyeménnyel, aki addig bájosan, jókedvűen beszélgetett a mentő vezetőjével majd látva és megvizsgálva az exem hirtelen róla is elkezdett szakadni a víz. Adott neki egy ampulla fájdalomcsillapítót és azonnal telefonált a mentőállomásra rohamkocsiért mert nem tudta megmondani sem h mi a baj. A rohamkocsik (Szegeden asszem kettő van) foglaltak voltak uh én egyedül kézben levittem Editet a kocsimba raktam és bevittem az ügyeletes kórházba. Ott a folyosón leültettek minket és majd egy órát várattak miközben kihallatszott h az ügyeletes jókedvűen kommentálja a tv adást. Bedurrant az agyam. Az egész családom egészségügyben dolgozott, volt aki több mint 26 évig. Hajnali egy volt. Felhívtam az ügyeletes kórház orvosigazgatóját ( mivel apám csinálta neki a bútorait meg minden asztalos munkát , én meg a számítógépeit tartottam karban, édesanyám meg a magánpraxisába segített neki műszereket szerezni) és elmondtam neki mi van. 1 perc nem telt el és kirontott az orvos M. Edit hol van...bazzeg egyedül voltunk a kurv@ folyosón Kiderült hogy vesemedence gyulladása volt a lánynak, és mire elkezdték kezelni a magas láz miatt a vizsgálóban elvesztette az eszméleték és kis híján megfulladt a saját hányásától.
És még az ügyeletes doki ugrott nekem hogy mit képzelek h felívom az igazgatót. Mondtam neki h még egy szó és megint hívom. El is kussolt.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...