Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz FoxiestFox #120182 üzenetére

    Nekem a legtöbb trend, a mainstream, a pop antipatikus. A tömegkultúra általában nem normális, csak átlagos.
    Egyszerűség a végső kifinomultság. Magam a minimalizmus híve vagyok. A Fight club című film jut eszembe erről a bútor témáról, jól át kell gondolni milyen tárgyakra van az embernek szüksége és ezek tárolására milyen bútorok felelnek meg neki.

    Szerintem kimagaslóan praktikus egy laposabb fiókokkal rendelkező szekrény, mert nem kell golyóállóra tervezni, nem lehet túlpakolni a fiókot, illetve 1 ormótlan nagy fiók helyett 2-4 kisebb fiókba sokkal jobb rendszer szerint lehet szétpakolni a dolgokat. Ha egy mély fiókba egymásra rétegezel mondjuk ruhákat, akkor mindig csak a felső réteget látod, nem elég észben tartani, hogy milyen jellegű ruha van a fiókban, de emlékezned kell mi a legalsó réteg, amit nehezebb kivenni, kevesebbet fogsz használni, talán nincs is rá szükséged.

    A fiók akkor jó, hogyha egyféle dolog van benne ömlesztve (ha csukott szemmel kiveszel egyet, akkor nem kell visszatedd, mert másikat akartál) -> lehet mélyebb fiók is,
    vagy ha többféle dolog (nem mindegy melyiket tárgyat veszed ki), akkor mindenek jól kell látszódnia, hogy könnyen megtalálható legyen -> laposabb fiók.

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés