Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
messi6502 #573 üzenetére
Na végigvittem én is. 27-es szinten fejeztem be. Nem csináltam meg minden küldetést csak amihez kedvem volt. Illetve érdemes figyelni melyik quest mennyi xp-t ad, mert lesz pár pofonegyszerű, ami brutális mennyiségű pontot oszt ki.
A főellenség valami vicc volt. A raid bosst meghagyom tvhm végére. Bár a küldetést felvettem. A bevezető párbeszéd zseniális volt.
Tapasztalataim szerint először a phalanx ágat érdemes a végéig felhúzni, plusz maelstorm skill. Bár az, hogy milyen kiosztásban pontosan azt majd következő nehézség adja ki. A korábban leírt elementális gondok miatt néha akadtak nehézségek. A legnagyobb szenvedés a már fentebb is írt értelmetlen boss volt.
Összeségében a játék nagyon tetszett. Korábbi bajokon kívül nem voltak gondjaim.
Az újítások határozottan jók. A nem exponenciális növekedés ellensúlyozza a gengye fegyvereket. Bár a lézerek elég nagy löketet adtak és a gyerekbetegségekkel küzdő grinder is nagy segítség volt. Athena esetén pedig különösen fontos volt a tűz/áram duó, így elég sokszor rászorultam. Bár nagyon rá volt kattanva a lézershotikra, mivel a végeredmény legtöbbször az lett.Mindenféle spoiler nélkül, a sztorival kapcsolatban csak egyetlen dolgot nem értek. Ha ezt a mostani részt tényleg átvezetőnek tekintjük, miért mondta Jack a bl2-ben, hogy 5 éve készül az első rész szereplőit kinyiffantani?
A videó a végén szerintem inkább volt erőltetett. Majd úgy is kiderül."Röviden" ennyi. Most pár nap szünet, aztán jön a tvhm.
-
brumi1024
veterán
-
törölt tag
válasz
messi6502 #570 üzenetére
nekem azért hamarabb összejött athena-val. bent gubbasztottam a liftben és onnan lőttem mindent.
ugye ez a karakter elég rendesen az elementális dolgokra épít. na ez volt az első olyan boss, aminél ezzel szinte semmire se mentem. a fenti automatában volt egy sima hyperion smg viszonylag nagy sebzéssel. abba öltem az összes pénzem és lőttem le vele.
egyébként ez a rész nem nehezebb, hanem frusztrálóbb már normál szinten is, mint mondjuk bl2. a történet nagyon tetszik és úgy összeségében nagyon jó játék lenne, de pár "apróság" megöli az egészet.
az irreálisan erős elementális ellenfelek/sebzés, persze csak irányomba. még úgy is szenvedés sok helyen, hogy aspis elnyeli egy részét, illetve a pajzsom is resist-es. egy bekapott lövés és már meg is ette pajzsom, életem egyaránt.
a lézer fegyverek bármennyire is erősek, az ellenfelek egyszerűen elugranak a lövés elől, így nagyobb hatótávra csak a folyamatosan lövők a jók (nem tudom a nevét hirtelen).
a pályatervezés néhol katasztrófa. nem lehet megállapítani, hogy hova lehet eljutni és hova nem. van, hogy teljesen nyilvánvaló helyekre se sikerül felrepkedni/ugrálni, míg máshol a legbutább útvonalon kell közlekedni. illetve a new-u állomások és fast travel pontok is bugyután vannak elhelyezve jó pár helyen.
a skill-ek sincsenek elég következetesen elosztva. az egyik hasznos gun dmg növelő cuccot betették a melee ág végére, míg a másik két ágon szinte alig van sebzés növelő képesség. ezt a weapon swap-os dolgot se tudom hogy gondolták, inkább kötötték volna a tárazáshoz a dolgot.
ebbe a részbe szerintem már kicsit túlerőltették a coop dolgot és elhanyagolták a solo módot, már ami a skill-ek egy részét illeti.ha egyszer lesz benne uvhm, ilyen rossz balansz mellett biztos nem fogom végig vinni. bár az is lehet, hogy athena is olyan mint axton és csak max szinten lesz tökéletesen játszható.
-
törölt tag
válasz
messi6502 #568 üzenetére
bár ott még nem tartok, de az eddigi remek élményt sikeresen lerombolták a létező legértelmetlenebb mini főellenféllel. ez a repkedő fém vacak egyszerűen szörnyű... amikor leküzdöttem az életét 50% alá elkezdett ilyen mini atomokat dobálni, hatalmas aoe sebzéssel. onnantól sok esélyem nem volt.
közben természetesen a földről is piszkálnak és lőszer alig... ha visszamegyek az automatához akkor feltöltődik az élete. pedig nem másik mapon van. csak a lift felső emeletén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 i7-8650U I 16GB I 512GB SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest