Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
válasz
#75376384 #569 üzenetére
Ne is mondd, engem is az az egy idegelt ki eddig a játékban, vagy 20x-ra sikerült Nishával megcsinálnom.
Nekem úgy sikerült, hogy a két szélső jump paden oda-vissza ugrálgattam, és közbe ahogy tudtam lőttem, persze az auto-aim mindig a minionokra húzott..Az atomok nem érnek el a két szélső jump padon, azért is hasznos.A raid boss is kicsinálva, ugyan úgy semmi legendary.. Szerencse, hogy esett már kettő. Bosuntól egy rakétavető, illetve valami kisebb ellenféltől egy torgue legendary granade.
Szvsz a raid boss nem valami erős, elsőre sikerült, persze voltak necces pillanatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest