Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• messi6502

tag

válasz #75376384 #571 üzenetére

Az a módszer eszembe se jutott :W
    Eskü Nishával ugyanez, mindenhol fasza az auto-aim kivéve ellene. A többi bosst pikk-pakk elintézi, az a harc meg volt vagy 15 perc, a raid boss volt hasonlóan sok.
    Közben elkezdtem tvhm-t a legelső tüzes minibosson már érződött, hogy ez nem lesz annyira sétagalopp.
    Nekem az elementálos rész nem tűnt fel, nem sokat foglalkozok vele, asszem a pisztolyom az egyetlen aminek van element sebzése.
    Lézerrel kapcsolatban is vegyesek az érzéseim, nekem is jobban bejön a nagy fire rates változat, smg helyett azt használom, a nagy dmg edition meg az assault riflet tudná helyettesíteni, de az nekem se annyira bejövős.
    Ezen továbbmenve az smg-k nekem a nagy csalódások, hihetetlen gyengék szerintem, helyette a lasert használom, az assault rifle egy fokkal jobb, mint a 2ben szerintem. Sniper is talán egy leheletnyit hatásosabb, de szerintem a pisztoly az istenkirály. Olyan jacobs pisztolyom van amiről még ffyl alatt se kell leváltanom rakétára vagy sotira mert 3-4 lövés az ellen, iszonyat jó statjai vannak. :Y
    Sotiból van még egy kis hiányérzetem, persze erősebb a pisztolynál de olyan kevés a tár bennük, hogy nem ellensúlyozza a nem sokkal nagyobb dmg, hogy leváltsak rá, ha baj van.
    Pályák: Én is jó párszor csak néztem hogy merre is tovább, főleg a final bossnál mire rájöttem, hogy kell középre menni...
    Skilleknél én csak a Nishával kapcsolatban tudok nyilatkozni, a law+order miatt nálam egyértelmű volt az elejétől kezdve, hogy ez lesz. (A 2ben is melee zero volt)
    Én azt vettem észre, hogy a skillek itt nem olyan fontosak mint a 2ben, nincsenek annyira kihangsúlyozva, nincs über badass skill, max apró segítségnek fogom fel őket.
    Szerintem ezzel kapcsolatban majd a legvégén lehet biztosat mondani, addigra sok minden változhat még.
    Amúgy claptrap bejön nekem, szerintem majd a későbbiekben kiviszem azzal is a játékot.
    Athenával milyen amúgy a játék? Mennyire életképes soloba? :R
    Nisha nekem nagyon adja a law+order ággal.

(#572) Radnix: 4000? :O nekem a hp+shield együtt nem éri el a 3000et 27es szinten.
    Btw, loot jó volt?
    Vannak kisebb eldugott bossok, pl a játék legelején serenity pályáján az egyik lávánál. Az jó lootot is ad.

Új hozzászólás Aktív témák