- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
sittes79
üzenetére
Azért ment tőle el a kedved, mert nem esett semmi jó cucc, vagy mert editoráltál?
Amikor először játszottam a 2-vel, nem akartam elhinni, hogy ilyen ritkán esik narancs cucc! Aztán a VHM után már elhittem, de hát mivel Borderlands, ezért mindent megbocsátottam
A Borderlands meg azt bocsássa meg, hogy editort használok...
ha harc, akkor legyen harc! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kellene egy Mega VHM, ami 1000 óra játékidővel indul
, csak azért, hogy nagyobb legyen a drop rate..
Az nagyon durva, hogy pl a Vladof Infinity pisztoly drop rate-je 0,07%.... magyarul az életben nem találsz ilyet.. azaz március 12-én, Lucky Zaford napján még a szemétben is ezt találtam, de ilyen sajnos csak egyszer van egy évben... (remélem jövőre is lesz!)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha harc, akkor legyen harc! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, csak azért, hogy nagyobb legyen a drop rate..