Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
az enemy level belövést borzasztó nehéz úgy megcsinálni, hogy minden esetben jó legyen, szerintem ami most van, még egész elfogadható. de abban igazad van, hogy sok a side mission, ezért is írtam, hogy nekem egyre inkább ezekről szól, és ha néha kifogynak, akkor megyek a főszálra. tegnap este (éjszaka) lynchwoodot egyszerűen nem bírtam abbahagyni, amíg őnagyságával le nem rendeztem a vitás ügyeket

a loot minőség pedig általános probléma a játékban - 20-as szint körül elhasználtam pár kulcsot, és a fele felszerelésem még mindig onnan van (most lvl 27). de az incendiary SMG még most is kicsit túl erős. komoly ellenfelektől nem jött semmi, aztán meg egy skagpile-ban találok egy corrosive snipert, ami dupla olyan erős, mint ami addig volt. tényleg fura.
-
BorgBoss
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nagyon sok igazad van, a játékélményt egy kicsit hosszútávon hazavágták. Viszont azért volt olyan pálya, hogy na majd én átrohanok rajta, mert ott csak a boss érdekel, de a sok kiscserkész egyszerre rámrohanva alacsony szinten is hazavágtak. Tipikus erőfölény alapon.
Engem az zavar, hogy nem üldöznek, hanem visszafordulnak, mert ha üldöznének, akkor végigrohannék a pályán miközben egy egész falkát magamra haragítva kéne győznöm ellenük. Úgy mint egy serious sam játékban. No az lenne kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest