- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
Sziasztok!
ez az első hozzászólásom ezen az oldalon. meg úgy egyébként is...

fokozatosan éreztem rá a játék "ízére" de most már szinte csak ezzel játszom. Hogy miért is? A fegyók miatt. Meg a net miatt, ahol találkozik az ember fia 70-es "istenekkel" . Akik jó esetben adnak néhány eszméletlen fegyvert, hogy azután a játékban talált narancs meg egyébb színűekkel, meg clas modokkal, eridian articaft-okkal meg ami még akad
segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...
van 70-es szintől működő fegyverem is, és kaptam skill pontokat is, annyit, hogy mindet felhasználva még maradt 65...És ami még tetszik a játékban, az a Willow Tree... mármint, hogy készítheteknék saját fegyvereket is, meg módosíthatnék még egy sor dolgot... de nem tudok. Lorenzo9 hozzászóllásai nagyon tetszenek, azokat követeve meg is próbáltam a xander.x-fusion.co.uk/willowtree/ oldalról leszedni. Mondjuk a leszedés még sikerült is
.... de utána csak a "Willow Tree Locker" oldalt tudom megnyitni, mást nem. A Willow Tree V.2.0Beta10r13 verziójú volt.Segítenétek abban, hogy működőképes Willow-m legyen? Hogyan kell használni, mire kell odafigyelni? persze néztem már több videót is ezzel kapcsolatban, meg elolvastam egy pár oldalt is, már amennyire korlátozott angol tudásom engedte....
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...