Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a BC2-t azért zárták,mert a szerósban Bossúálló elfajult,és úgy találták,hogy átterjedhet a másikra is...nem értem én se,hiszen 24óra szájpecket kapott a kolléga,ergó ki a fene flémelhetett volna,ráadásul mivel én aljas módon 7-ig söröztem a haverokkal punnyadás helyett,igy már lezajlott minden,mire hazaértem....elolvasni elolvastam,különösebben nem tudok mit hozzátenni,nem vagyok egy nagy ts-es,alig ismerem a többieket,ergó nem tudok állást foglalni...
De 1 okkal több,hogy kicsit pihentessem még a BC2-t,amig kicsit megnyugszanak a kedélyek...véleményem van,mint mindenkinek,fejtettem is már ki,de alapvetően semmi bajom senkivel,tehát inkább bele se folyok.Neom voltam ott se,nem futott a ProCon se,amikor történtek az eredeti események,tehát azt sem tudom megitélni.
Remélem azért visszazökken a régi kerékvágás,én szeretem a BC2-t,birom a társaságot,de ahhoz az kell,hogy fent legyenek és játsszanak is,mert igy mintha vadidegen szeróra menne az ember fel...
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...jaja,lehet jó pillanatokat is elkapni gém közben,mi meg ilyet hoztunk össze a múltkor

röhögtünk is a szegény lent rekedt kollégán,mert persze ráugrott az összes kis izé,mi pont egyszerre és pont szerencsésen fellökődtünk a szikla peremére
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
Van akinek csak állóhely jutott

Igy is lehet parkolni(egyébként simán felmentem,beszálttam,és legurult a kocsi,nem akadt be...
)
Low gravity játék...kicsit érdekes volt a loot átturkálása pattogva,mert a cucc biza' nem ereszkedett a földre

Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
)