- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a BC2-t azért zárták,mert a szerósban Bossúálló elfajult,és úgy találták,hogy átterjedhet a másikra is...nem értem én se,hiszen 24óra szájpecket kapott a kolléga,ergó ki a fene flémelhetett volna,ráadásul mivel én aljas módon 7-ig söröztem a haverokkal punnyadás helyett,igy már lezajlott minden,mire hazaértem....elolvasni elolvastam,különösebben nem tudok mit hozzátenni,nem vagyok egy nagy ts-es,alig ismerem a többieket,ergó nem tudok állást foglalni...
De 1 okkal több,hogy kicsit pihentessem még a BC2-t,amig kicsit megnyugszanak a kedélyek...véleményem van,mint mindenkinek,fejtettem is már ki,de alapvetően semmi bajom senkivel,tehát inkább bele se folyok.Neom voltam ott se,nem futott a ProCon se,amikor történtek az eredeti események,tehát azt sem tudom megitélni.
Remélem azért visszazökken a régi kerékvágás,én szeretem a BC2-t,birom a társaságot,de ahhoz az kell,hogy fent legyenek és játsszanak is,mert igy mintha vadidegen szeróra menne az ember fel...
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...jaja,lehet jó pillanatokat is elkapni gém közben,mi meg ilyet hoztunk össze a múltkor

röhögtünk is a szegény lent rekedt kollégán,mert persze ráugrott az összes kis izé,mi pont egyszerre és pont szerencsésen fellökődtünk a szikla peremére
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
Van akinek csak állóhely jutott

Igy is lehet parkolni(egyébként simán felmentem,beszálttam,és legurult a kocsi,nem akadt be...
)
Low gravity játék...kicsit érdekes volt a loot átturkálása pattogva,mert a cucc biza' nem ereszkedett a földre

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
)