- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nekem is ez volt, most 33-as vagyok.
Beléptem egy multiba, és a játék végén voltak a tagok, ott léptem 15 perc alatt 8 szintet ...
Most folytatom a saját küldijeimet. Nagyon sok értelme nem volt, hogy ott lépegettem a szinteket. Most így is kb 36os körül fogom befejezni a PT1et. Fegyvereim sem lettek jobbak, mivel amiket ott találtam azokat nem tudom használni. Csak több pénzem lett, de a pénzzel az előző végigjátszásban sem volt gondom, szóval csak kidobott idő volt amit a magas szintűekkel töltöttem.Nekem is volt olyan, hogy nem tudtam betenni valamit elementál témát a speckó skillhez, szerintem azért volt mert már megvan.
Balance,
Ha nagyobb terepet kell megjelenítenie akkor leeseik az FPS. Nekem általában 40 körül fut, de ha úgy fordulok, arra nézek amerre nagyon nagy még a táj, akkor leeseik 20ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest