Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
....kipróbáltam a Brinket.... nem kellett volna...pedig nagyon vártam, mert az előzetesekből érdekesnek tűnt... de nem az.... egy valami hiányzik belőle, de nagyon: a játékélmény... az nem van neki. És csúnyácska is. egy játékos mód - az konkrétan egy vicc. Fél órát szórakoztam, mire beállítottam a karaktert, kb ennyiben ki is merül a game pozítív tulajdonsága. Idegesítő fegyverek, buta ellenfelek, elavult grafika, fura körvonalak a társak, meg az ellenfelek körül...szóval vártam ezt a játékot. nagyon...aztán kezdtem egy új karaktert gyorsan a Borderlands-ban, és elgondolkoztam rajta, hogy még mindig naon jó ez a játék...
most a Rezident Evil-t várom. de már nem annyira, mint a Brinket vártam.... és érkezik a Rage is... bemutatók alapján ütősnek ígérkezik, aztán majd meglátjuk...mint a Brink-nél....
Az igazi az lenne, ha már a Borderlands 2-ről látnánk bemutatókat, vagy, ha már meg lehetne venni

A pearl fegyverek szerintem sem annyira jók, de elpakolom őket. Találtam már Crewmerax-nál is (a több száz lelövés egyikénél egyszerre kettőt is: egy pajzsot és egy snipert), Knoxx-nál is többször, és közvetlenül az armory előtt a katonák is dobtak már pearl pajzsot, nem egyszer.... mondjuk az is igaz, hogy összesen kétszer

2010 januárja óta játszom a Borderlands-szal, először szokatlan volt a grafika, de utána megxerettem. Nem gondoltam volna, hogy ennyi, játékkal eltöltött idő után is találok olyan fegyvert, amit addig nem: nem rég például egy narancssárga pisztolyt, ami nem elementálos, de x4-es volt. x3-t már többször találtam elementálosba is, de x4-t azt eddig még nem. Nem a legjobb, de elraktam...
végül is ezt is szeretem a játékban- mindig találok benne valami érdekeset, újat. Ahogy múlik az idő egyre kevesebbet, de azért még akad...
azon gondolkoztam az egyik You Tube video nézegetése közben, hogy akár a 2. részbe be is tehetnék valahogy "hivatalosan" is a Willow Tree-t és aki akarja szerkessze a karakterét. Na még pont ez a lehetőség, már mint a Willow-os manipuláció, az ami még érdekesebbé teszi a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SkyShowtime
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest