- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na ez már igy érthető

Ilyennel még nem találkoztam tul sokszor ilyenkor kihivom duelre és az UltimateKillerrel egy lövésből kivégzem
Ilyenkor csendben maradnak vagy lelépnek 
BC2 topikról mit tudsz? Bezárták egy másik topik miatt de hiába irtam be 2x is a modkerbe b@sznak válaszolni engem meg idegesit. Végre kezdtünk valamit a topikkal hogy eltüntek belőle a szerveres dolgok erre 1 nap zárás.
Crawnál multkor nem is lőttem csak élesztenék erre mindenkit kiütöttek odarohanok az egyikhez hogy felszedjem mire lelökött az egyik kukac
Khm kezdhettük előlről majd leestem a székről ugy röhögtem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Viccrovat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyenkor csendben maradnak vagy lelépnek 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)