Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
olyan béna voltam ma mint az állat' meglátszik,2 hét döglés+sör+pc-mentesség után ma volt az első munkanap,ráadásul 35 fokban
franc a meteorológusokba,itt már egy hónapja csak pár csepp eső esett,most is tegnap-tegnapelőtt remekül villámlott,dörgött...csak arrébb 20km-el.nálunk meg szél se... 
Egyébként aljas módon még csövelnem is kellett,utána meg már sehol senki
a Knoxx azértis jobb,mert eleve folytatás,eleve magasabb szintű karikra van irva,durvább az akció,amikor nem autózol...de nem értem,miért nincs semlyik dlc-ben sem fast travel.főleg a zombinál gáz,amikor negyedóra valahova elkutyagolni,a legjobb,ha az ember leül,és egyben letudja pl.hétvégén,úgy jó,főlegha cselesen már a legelején elmegy felvenni az agyas küldiket,50-ig megvan helyben,a 100 összehozható,ha visszaszalad az ember a korábbi agyakért a környékre(ha nem lépsz ki,akkor ottmaradnak,amig játszol...törekedni kell a fejesre legelejétől),a 250 meg a végjáték alatt simán meglesz a fűrésztelepen...
De sajna kevés a bounty,és nincs kedve az embernek mégegyszer,pl.másik karival,túl lineáris.
A Knoxx legalább hosszú,eleve nem frusztráló félbehagyni,sok bounty,stb.
Még a fegyóraktárba is vissza kell menni 2x
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyan béna voltam ma mint az állat' meglátszik,2 hét döglés+sör+pc-mentesség után ma volt az első munkanap,ráadásul 35 fokban
franc a meteorológusokba,itt már egy hónapja csak pár csepp eső esett,most is tegnap-tegnapelőtt remekül villámlott,dörgött...csak arrébb 20km-el.nálunk meg szél se...