Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz HS 2142 #2321 üzenetére

a proficiency és az xp mindenkinek jön,ha lőtt,ha nem,persze a questekért akkor kapsz,ha épp neked az megcsinálható.És mivel több ember esetén magasabb a szint,ergó az xp is több,a proficiency-hez meg hozzáadódik a kapott xp,annak a fegyónak megfelelően,ami épp nálad van...épp emiatt is figyeltem meg azt is,hogy a legutolsó találat számit,mivel nyirsz ki valamit,én pl.az eridian proficiency-t igy nyomtam fel eleinte.
    Persze mostmár nem lenne gond,mert tényleg ott a jó kis villámágyúm,de ahhoz az kellett,hogy x5-re feltegyem a sebzését,mert egyébként az eridiánok sebzése irtó kevés,max arra jó,hogy leszedd a pajzsot,mert azt szétkapja,de egy tár egy átlagos bosst nem foszt meg a pajzsától alapon.
    Talán a sniper az,ami jobb még,de az meg 3 lövés,és csak 728 a legmaxabb sebzése,talán +200% critical mellett,de ez lvl61-es fegyóra szól...
    És erre jön még,hogy eridiánnal a kézben csigalassaú vagy...szerencsére az enyém alapja,ami a knoxx dlc-vel került a játékba(eridian rifle egyébként) nem lassit már sokat,de a többinél sajna meghagyták.
    Meghát az eridiánokhoz legalább lőszer nem kell....sokszor nem support gunneres szobákban tolja az ember,legalább a lőszervásárlással nem megy az idő.
    Ráadásul pl.revolverben is találni legalább ekkora hatékonyságút,nem kirivó fegyó igy se(talán csak azért,mert sokan nem tudnak moddolni,csak netről kimásolják a csoda fegyókat,amik persze kiszúrhatók ám neten rögtön kinézetről...ezt meg én raktam full össze),és imádom szétrázatni az ellenséget :DDD
    egy jó kis fegyóösszerakó oldal: http://blmodding.wikidot.com/gear-calculator
    itt mindenki épithet fegyvert magának akár,minden adatot és kinézetet is megmutat,kiirja,ha nem legális a kombináció,és utána a code-ra kattintva,vagy fileként mentve a willowtree-ben be is teheti az ember álmai stukkerét az ember :D avagy létező fegyvert áttéve ide,ki lehet kisérletezni,mi mit befolyásol a fegyveren,stb,avagy ellenőrizni egy kapott fegyvert,legális-e,mert ugye van trükk,hogy hogyan lehessen"illegális",de működő fegyvert csinálni...
    Mondjuk szerencsére ilyen nem sok van.

Új hozzászólás Aktív témák