- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hát igen,a willow már az.viszont ki lehet tolni a szavatosságot...én 2karival végigtoltam,az elsővel full minden küldi minden pt-n,dlc-k....a másodiknak már passzoltam át cuccokat szintre igazitva,csinálgattam soft modot,feljavitgattam a fegyvereket,de csak legális kombinációban,itt kezdődött a gyűjtögetés,érdekelt,melyik fegyver mit tud,mi a legjobb "legális" tulajdonság,stb....mostmár igy 300 óra körül azért csinálok már extrémebb modokat is,pl.használhatóvá tettem az eridian fegyókat 5x sebzéssel,mostanában azokkal tolom,nincs lőszergond,és végre sebzés is lett annyi,mint a többi fegyveré...de persze van végtelen pajzsom és százezres sebzésű fegyóm is,de azt csak akkor veszem elő,ha kell,pl.crawmerax,amúgy talált pajzs,stb,általában questes szobákban tolom a neten,segitem a kisebbeket,de pl.bossharcba csak felsegités,nem élek vissza a lvl61-gyel,jól vezetek kocsit,ismerem a mapokat,többet számit ez,mint egy csodafegyverrel baromkodni.egyébként a willow kimenteni is jó a jobb cuccokat,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest