- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
tegnap még megöltem 2x multiban
de egyedül olyan 95%-ig jutottam,egyszerűen csak a szirénnel lehet elmenekülni előle...de a 3-ból egyszer se adott zöldeskék fegyót,vagy milyen,narancsból meg túl kevés féle volt,szedtem vagy 6 féle Chimerát,volt rifle is,sniper is,de pl.smg-t már ezeréve nem találtam narancsot...shoti se volt,de azt nem is használok...
ami fura,hogy egy másik srácnak szintén volt egy zöldeskék fegyója,hulla ugyanolyan rakétavető,mint nekem...
hááát nem tudom,vagy csak ez az egy fajta van eleve,vagy irtónagy véletlen...de lvl61-nél hova menjek feljebb,adhatna még...csináltam egy 61-es szirént is
no,ezt nem bolygatták,remekül ment minden át a Mordecai-ból,missziók,stb is...de az 50 feletti fegyót nem látja semelyik editor,sőt,valahogy megoldották,hogy a karakter editáló része le is fagy a willow-nak,ha betölteném a save-t...amig ment,akkor úgy néztem,hogy cselesen a quest log-ok közé csempészték be az újabb cuccokat,amit felvett az ember 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de egyedül olyan 95%-ig jutottam,egyszerűen csak a szirénnel lehet elmenekülni előle...de a 3-ból egyszer se adott zöldeskék fegyót,vagy milyen,narancsból meg túl kevés féle volt,szedtem vagy 6 féle Chimerát,volt rifle is,sniper is,de pl.smg-t már ezeréve nem találtam narancsot...shoti se volt,de azt nem is használok...
hááát nem tudom,vagy csak ez az egy fajta van eleve,vagy irtónagy véletlen...de lvl61-nél hova menjek feljebb,adhatna még...csináltam egy 61-es szirént is