Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Szinte csak a sniper fán vannak a skilljeim, nem az a gond. Egy zombi egy golyó. (tényleg amúgy az agyak mire jók? általában mindet fejbe lövöm és azt vettem észre csak akkor potyognak az agyak.) A probléma az, hogy sokan vannak több irányból jönnek (nem is lassan), egyszerűbb egy kis submachingunnal ledarálni őket.
Engem is érdekelt hogy müködik a +rendszer. Kipóbáltam úgy néz ki csak akkor adódik hozzá ha már ki van fejlesztve az a skill. Van egy olyan cuccom ami +3at ad a madár fa utsó skilljére. (aszem bird of prey). Namost azzal elvileg több ellenfelet tud támadni. Nekem csak egyet. Ebből szűrtem le. Azt hogy az amúgy is 5ös sniper skillekhez mit tud hozzáadni azt nem tudom. Figyelhettek volna. Azért vannak hibák a játékban..
Pl engem zavar, hogy azt hinné az ember hogy ami több pénzt ér a játékban az jobb fegyver is. Hát közel sem. Nekem a páncélok között is nehéz eligazodni. Bár lehet csak béna vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- XPEnology
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl engem zavar, hogy azt hinné az ember hogy ami több pénzt ér a játékban az jobb fegyver is. Hát közel sem. Nekem a páncélok között is nehéz eligazodni. Bár lehet csak béna vagyok.