- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
ezt egyelőre passzolom,majd a szakik megmondják,én nem nagyon lesegettem az oszlopokat,de itt tudom,hogy van egy ilyen oszlop,ahol szépen átmehetsz.de vagy én túl korán jöttem ide is,vagy valami elkerülte a figyelmem,de nekem az oszlop csak a zombiszigetet ajánlotta fel,vissza meg persze azt,ahonnan indultam,de az NEM az alaptábor volt,ahol kezdtem.vagyis ha más nem is,az mindenképp igaz,hogy nem kell hozzá sok küldi és szint,mert én akkor még az első kapun épp,hogy átjutottam,igaz ott végeztem,mire rányomtam véletlen az oszlopra,automatánál vettem lőszert,úgy vettem észre,hogy van action,amikor ráfordultam
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Amazon Prime Video
- iPhone topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Ryzen 5 4600G + ASUS alaplap egyben
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor.