Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz H.Ezredes #38866 üzenetére
Vagy amig le nem eg... Jaj, birom ezeket a G30 4 hengeres csettegoket a dupla kidorgovel es a mu vajbor karpittal.
Skimaster: Latod... Ha egy X3, ami aerodinamikailag zero, raadasul X -es, akkor egy F10 lazan ez alatt tud fogyasztani, nem beszelve a konnyebb 3er -rol.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
majestic
őstag
válasz H.Ezredes #38881 üzenetére
Vettem a vezérlési dolgot, megjegyeztem. A “körbeautózás” pedig szerintem, háááát... Én nem versenyzésre vettem a kocsit, hanem mindennapi használatra. Volt már olyan kocsim is amit súrólta a 300 LE-t, nem tudtam kihasználni, arról nem is beszélve, hogy egy benzintmető volt...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
-
MPowerPH
félisten
válasz H.Ezredes #38884 üzenetére
Nem az... Vagyis csak hiszed, hogy az. Az, hogy Contitol van a minta, semmit nem jelent. Az osszes ilyen noname gyarto megveszi a premium markak jobb mintajat. De az igazi boszorkanykonyha a gumik felepitese, szerkezete, keverek osszetetele, ami az uj csucs abroncsoknal a tread egyes reszein mas es mas osszetetelu. Itt van a tudomany. Hankookrol tudnek meselni, hogy mi a kulonbseg a sajat, es mi a kulonbseg a Hankook 'almarkai' kozott. Meglepodnel... Eleg sok baratom ott dolgozik, valakik meg Koreaban voltak betanulni, tehat mara magas pozicioban vannak. Az eletemben nem vennek noname -et, es nem is tanacsolnam senkinek sem. Azt tudod mit jelent, hogy nincs minosegellenorzes? Semmi, ahogy irom, zero. Mar csak ez miatt is joval olcsobb tud lenni.
Es csak gondolj bele, hogy ha az ilyen gyartonak annyira nem futja, hogy egy sajat mintazatot fejlesszen, ami az egyszeru es olcsobb resze a folyamatnak, akkor mit alkotnak a keverek kifejlesztesenel, a szerkezet felepitesenel. Tesztperiodus? Ahh, minek?! Egyenesen a piacra, es meg csak sajat gyartosoruk sincs, ugy berlik a nagyobb gyartoktol a geporat, munkaorat.A gumisok is azert toljak ezeket, mert hatalmas az arresuk ezeken az olcso abroncsokon, es jobban megeri ezeket tolni, mint a draga premiumokat.(ezt meg a gumisom mondta, aki ugyan a Landsail -t tolja, de allitasa szerint is egy hulladek)
Pluszban eleg csak beirnod a gumi tipusat google -be, hozza dobsz egy review -et, es voala, omlik a felhasznalok tapasztalata.Gyerekek, ne jatszatok ezzel, a gumi az egyetlen kapcsolat az auto es az aszfalt kozott, igy hiaba vannak jo fekeid, van varazs futomuved, ha nincs tapadas, akkor megfozheted oket.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
negro
őstag
-
chess001
aktív tag
válasz H.Ezredes #39000 üzenetére
Az N52 tényleg nagyon ott van, sokkal tovább lehet forgatni, mint a régebbieket ott nagyon szépen szólnak, mondjuk a tuning a chipelésben kb. ki is merül. Már az M54-ben is sok elektronika, szenzor van, nehezebb faragni őket, mint a régebbi szériákat...
M50-M52-re turbósítva gyári belsővel 500 paciig tudja, de átpakolva 800 felettit is találni a neten. És az nincs 3000 ccm, mint a TD-k...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
MPowerPH
félisten
válasz H.Ezredes #39109 üzenetére
"Ez nem egy sima ATF. Speciális 8HP ( / 6HP ) váltóolaj Gyári Wallis liter ára pedig 21354.69 Ft Ez egy nagyon nagyon jó olaj"
A Wallis bekaphatja, az osszes BMW markaszervizzel egyutt. A gyari ZF olajat adjak tovabb atcimkezve, 5x -os aron. Annak az olajnak a listaara meg ~4k +afa.
Van ellenpelda is. 2011 -es 530D szinten, 400k km -el. Gyari a DPF is, de a vezerlessel sem volt meg gond. Autopalyas gep, az urge 80k km-et ment evente, 4 evesen a gari lejartaval adta el, akkor vette meg ismeros. Viszont a valtot fel kell ujitani.
joamilestoné: Erteketol fugg... Egy olyan autonal, amit a piac mondjuk 5 millara taksal, nem biztos, hogy gazdasagos dolog az auto ertekenek tobb mint 1/5 -et rakolteni. Persze ez esetben mas a felallas, de en inkabb eladnam az autot.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
lali81
tag
válasz H.Ezredes #39183 üzenetére
én egy kis Polonál voltam így, gondoltam cseréljük a vezérlést le. Levettük a motorburkolatot, ott volt a szíjtakaró műa fedél és hát mit ad isten rá volt pingálva a km állás dátummal(!): 14xe km, az órában meg vmi 8x e körül volt... tanulságos volt az is. Mo én így szeretlek.
most akko' minden autóvásárlás előtt vegyem le a burkolatot?[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz H.Ezredes #39227 üzenetére
Köszi,akkor ha nem lesz pénzem új kocsira inkább gyalog vagy biciklivel járok
Gyerek aki eladta a jószágot nekünk c-mobilnál, mindig más bömössel megy (haza stb). Ezeket is bebasszák majd premiumba eladni?[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
nagyúr
válasz H.Ezredes #39227 üzenetére
Bocs, de szerintem nem nagyon vagy tisztában a Premium Selection rendszer működésével.
"90%-at széttapossák rögtön tesztautók belső autók stb stb... " -jelenleg 16.467 autó van fent a BMW.de-n ami rendelkezik PS minősítéssel. Ezeknek a 90%-a szerinted dolgozói illetve tesztautó volt? A fenét. A 90%-a lízinges autó amit cégektől vagy magánszemélyektől vesz vissza a BMW -legtöbbször 2 vagy 3 éves korában. Nem mellesleg minden autónak publikus az előélete. Nyilván akadnak köztük széthajtott példányok is , de ez valószínűleg nem túl gyakori -és az ilyen esetekben jöhet jól a garancia. Én egy 3 éves 420d kabriót veszek jövőhéten ami egy negyvenes orvosé volt, leadta három évesen és egy ugyanilyet hozott ki helyette. Meg is látszik a felszereltségén, h orvosé volt, mert az összes létező utasvédelmi extra benne van az autóban.
Egyébként Te mit ajánlanál azoknak akik fiatal (1-3 éves) használt BMW-t akarnak venni maguknak? Menjenek a török vagy szerb kereskedőkhöz? Vagy vásároljanak magánszemélytől garancia nélkül? Ez utóbbi nem is olyan egyszerű, mert ebben a kategóriában szinte nincs is privát eladó autó Németországban. Egyszerűen nekik nem érik meg hirdetgetni az autójukat hónapokig amikor új vásárlásakor nagyon jó feltételekkel veszi vissza tőlük a BMW.[ Szerkesztve ]
-
lali81
tag
válasz H.Ezredes #39254 üzenetére
na ezért is kérdeztem mert az enyémben is van ilyen cső, és ha szétrepedne akkor tudjam, hogy mire készüljek. A lánc az érdekes, kár hogy csak szétszedés után derült ez ki, de gondolom úgy volt a tulaj vele, ha már szét van borítva, + kéznél az alkatrész, akkor legyen cserélve. Ez akkor okés, ha hosszú távra tervez valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest