Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0pp3rM!n3
csendes tag
http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=327&oldal=2&fej=A
Alapképzés, Nappali, Államilag Támogatott:
mérnök informatikus (Budapest)
mérnök informatikus (Székesfehérvár)Annó mikor felvételiztem, akkor kérték a telephely megjelölését is (mostani rendszerben nem tudom, hogy hogyan működik ez), bár ehhez képest engem Fehérvárra akartak küldeni az első körben (hiába jelöltem meg Bp-t), de kérvényeztem, hogy Bp-re mehessek (mivel ott laktam már régóta).
Amúgy az ÓE-n elég hülye a névkonvenció, illetve a "NIK"-es gyökereink is szerintem érdekesek, a Wikiből idézve "1970 szeptemberétől a kihelyezett székesfehérvári tagozaton híradástechnikai, majd 1971-től számítástecnikai és számítógép-gyártási profillal folyt képzés." Ergó a NIK Kandós gyökerekkel rendelkezik, Fehérvári intézetünk volt legelőször, majd (Wiki szerint megint) '91-ben átszervezték a Kandót, és Matematikai és Számítástechnikai Intézet (MSZI) az óbudai telephelyre került, viszont Fehérváron megmaradt a Számítógéptechnikai Intézet (ha jól tévedek akkor ez majdnem ugyanaz, mint az óbudai telephelyen az MSZI).
Egy időben volt ugye a józsefvárosi telephely, az óbudai, meg a fehérvári. Most már csak a fehérvári és az óbudai van meg.
-C0pp3rM!n3-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest