- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Overlocker #484 üzenetére
Melyik koliba?En a becsin voltam.
Mi negyes szobaban voltunka becsi uton, es lehet. A kolinet ara felevente 2500 ft koruli.
Elferni ellehet a szobaban jol. A makba en nem szivesen mentem volna, hala egnek sosem kerultem oda ki. Nem rossz koli az sem, csak egyszeruen a becsi utit szoktam meg
Lopas : volt parszor, de nem gyakori. Megoldasa: ha alszotok zarjatok az ajtot.
munka mellett suli: en csak 3.ban mertem igy belevagni. Elotte nem.
koltsegterites: nekem 75 korul lesz, villmernoki levelezon.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ugy latszik en mar orok bmfes maradok. Ahogy kitettem a labam a sulibol, szinte rogton rakom is vissza, kezdema villmernokit.
Jippi.
ki jon meg 2-an beiratkozni? -
td
senior tag
Egyet mondjuk tudok. Aki az első évben minimum ''jó'' (hivatalos kifejezés) átlagot ér el, az utána kérheti az ''egyéni tanulmányi rendet''. Ez annyit tesz, hogy nem kell a gyakokra bejárnia, sőt, igazából semmire sem járnak be az ilyenek, csak néha füzetekért (fénymásolni), meg ZH-t/vizsgát írni.
-
9CS
senior tag
Én se értem, hogy lehet végigmenni munka mellett, azért kérdeztem meg, hogy van e valami értelmes megoldás erre. Hátha van itt olyan aki így csinálta, és elmondja mi a trükk (órarendben). Az én esetemben ez havonta egy hét kiesés, ami miatt elég lehetetlennek tűnik a dolog. Persze ez lefaragható 4 napra, de az is majdnem annyi. Esetleg ha 2 nap van csak gyakorlat, akkor kilépni suliba, majd vissza.
-
Overlocker
veterán
válasz
Motion_Blur #492 üzenetére
Thx.
-
td
senior tag
Szerintem nappalit neccesen lehetne úgy. Mondjuk én sosem értem azokat, akik egyetemre járnak (ráadásul!), nappalira, és közben rendesen melóznak. Hogy a fenébe viszik végig? Mindig lógnak, aztán lefizetik a tanárokat?
Itt az esti is olyan, hogy 16:20-tól kezdődik. De könyörgöm! Ha valaki 17ig/17:30ig dolgozik, akkor hogy a feébe menjen be gyakra négyhúszra? Le vannak maradva. A régi rendszerben mindenki 8-16ig dolgozott, de annak már 15 éve vége van!
Miért nem raknak minden napra egy kicsit kevesebbet, mint heti 3 napra ennyit? Ezt komolyan nem értem. Illetve csak arra tudok gondolni, hogy a tanárok csak le akarják tudni az egészet, minél egyszerűbben. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Király géped van
én is félteném.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
KGK-műszaki menedzser szakon (levelező, Doberdó) hogy van az oktatás menete? Egy hónapban hányszor, és milyen napokon kell menni? Egy napi előadás hány órát vesz igénybe?
Előre is thx a válaszokért -
Overlocker
veterán
up
-
czizs
csendes tag
válasz
csasztok!
naakkor régóta ideírok ismét.
lehet asztali gépet vinni a koliba, csak férjetek el egy szobában 3man, 3géppel, 60fokbanamúgy több koli is van, ki hova kerül be... lopás, én nem hallottam róla, igaz nem sokáig voltam kolis.
csé -
Overlocker
veterán
up! mostanába senki nem néz be ide
-
Overlocker
veterán
up
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #403 üzenetére
Felvettek Hani, szóval majd fizetek vmit!
-
Overlocker
veterán
Felvettek BMF-Nik-re. Sok kérdésem lesz,de még először majd visszaolvasgatok.
Lehet-e asztali gépet vinni a koleszba? Mennyire gyakoriak a lopások? Most nehez en sikerült összeraknom egy jó gépet,de nem szeretném notira elcserélni és azt se hogy lenyúlják a mostani konfigom.. Hogy működik ez a NIK-en? -
Mr. Proper
csendes tag
Na, engem is felvettek.
KGK, műszaki menedzser, ANÁ.
Szal ősszel találkozunk... -
Motion_Blur
félisten
Csatlakozom hozzátok, igaz csak levelezőn (Doberdóba megyek) KGK-műmanager (A-L-A)
-
9CS
senior tag
Lassan indul a suli, van aki munka mellett vág neki a BMF-NIK nappali tagozatának, vagy esetleg így végezte el? Jövőre (mindig jövőre
) tervezem, hogy felvételizek, de dolgoznom kell. Ami heti 1 nap távollétet eredményez, illetve havonta egyszer két napot. Lehetséges így belevágni a nappali képzésbe, vagy inkább az estivel barátkozzak? Az megoldható, hogy mondjuk egy kitüntetett napom, (neccesen kettőn) mindig bent vagyok, mert egyébként ez a munkanap folyamatosan változik. Mennyire lehet „variálni” az órarendet? Gyakorlatok mennyire vannak szétszórva?
-
oHm_7BDh
csendes tag
válasz
Mr. Proper #478 üzenetére
Köszönöm és igazad van.
-
-
mdk01
addikt
-
oHm_7BDh
csendes tag
válasz
Mr. Proper #473 üzenetére
Mivel 120 pont a max. gondolom csak azt akarod hallani hogy milyen arha ügyes vagy.
Sziasztok!
Nem tudja vki mennyit kell tolni a sulinak egy félévre a költségtérítős történetnél?
Ki tudja a 2005-ös felvételi pontokat?
Előre is köszi -
td
senior tag
Egyébként átadták az új NIK épületet. Nekem nagyon tetszik.
Bővebben: link -
td
senior tag
válasz
Mr. Proper #473 üzenetére
Én csak ...TAM.
119 szerintem bőven sok lesz, ennyi ponttal nem is fősulira kéne menni szvsz. A tananyag nem nehéz, sőt, inkább könnyű, bár nekünk még volt pár szemét tárgy (pl. ''műszaki kommunikáció'' álnév mögé bújtatott géprajz).
Az arcokról nem mondok inkább semmit. Voltam bent párszor nemrégiben, és hát mit ne mondjak... nem semmi társaság.
szerk: tisztelet persze a kivételnek, mert az mindig van
[Szerkesztve] -
Mr. Proper
csendes tag
A KGK-ra jár innen valaki?
Én idén érettségizem és ide jelentkeztem, műszaki menedzser szakra.
Milyen a társaság? Mennyire nehéz a tananyag?
Ja és szerintetek 119 pont elég lesz? -
launcser
senior tag
én mérnöktanár ÁV-hez keresek anyagot, hátha valaki diplomás ember is olvasgat
szakdolgozat elkészült határidő előtt vagy 10 órával, de a tanulást nem kéne így elhúzni..
-
tildy
nagyúr
Hétfőn felvételi elbeszélgetés...
-
vvzs
tag
BMF-KGK Műmenedzser III. Józsiváros
-
Lortech
addikt
Ez a labor oldala, ezeket a feladatokat nézzük meg órán. Bővebben: link
Használhatóak.
szerk: most nézem opera alatt nem műxik nálam, csak ie-ben.
[Szerkesztve] -
td
senior tag
Nem, az a hétfői nap volt.
Én nem járok be senkihez, mert felmentésem van Delphiből (elvileg Nagy Istvánnál vagyok, ha jól emlékszem, oda tettem egy pipát), csak azért érdekelne konkrétan az anyag, hogy tudjam követni. Az első félévben voltak ppt-k a ~kotsis user alatt, most is valami ilyesmi érdekelne. -
tildy
nagyúr
Jar valaki villmernoki levelezore?
-
Loha
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #458 üzenetére
Akkor valószínű...
-
Lortech
addikt
Hm, ezt meg én nem tudom megmondani. Tegnap olvastam a kiírást én is, hogy szombaton lesz megtartva a keddi nap. Viszont emlékeim szerint Nagy István semmi nem mondott erről. Úgyhogy én holnap biztosan nem megyek, nem is tudnék. Meg ezért nem utazok 500km-t.
Te kinél vagy egyébként, és milyen ppt-kre gondolsz? Segédanyagra? A Nagy István félét meg tudom adni, az elég jó. -
Lortech
addikt
Egy elsős estis legyen szíves mondja meg nekem, hogy informatika elméleti alapjai tárgyból (csütörtök 18:00) Kutorral mikor lesz az első zh., ha már lehet tudni. (remélem nem volt még..
). Köszi.
[Szerkesztve] -
joergie
őstag
hmm, káár.
Mindenesetre nekem kéne azért méréstechnika meg elektrotechnika könyv/jegyzet.Minden segítség jól jön -
Tersius
tag
Szorri vagyok, ezen gondolkodom 2 napja, hogy irtam-e valaszt, vagy csak almodtam, hogy irtam valaszt. Akkor ezek szerint nem irtam. Szoval sajnos pont olyan jegyzeteket kersz, ami nekem nincsen...
Mas a szak, en rajottem
Szoval bocsi megint.
bsctol meg nem kell felni annyira szerintem. Meg orulhet is neki az ember, hogy modernebb diplomat kap
Szoval ha a targybukastol nem felsz, akkor a bsctol igazan kar szerintem. -
joergie
őstag
minket most kandón ezzel a bsc-s képzéssel ijeszgetnek, hogy ha tárgyat bukunk(amit hála a tökéletes kreditrendszernek, lehetséges), akkor oda bukjuk vissza.
Mindenki nagyon boldog.De tényleg.
Tersius meg valahol elveszett az internet útvesztőiben. -
tildy
nagyúr
Mechatronikaról még csak nem is hallottam
Hugi is bmf-re megy, de srácok ne örüljetek/féljetek, nem műinfóra., hanem közgé infóra. -
q13579
senior tag
sziasztok. Én most készülök a BMF-re, illetve csak megjelöltem 4. 5. 6. helyen.
Melyik a legjobb szak a három közül??:: NIK
Mechatronika
Müszaki men. -
td
senior tag
Vannak valahol fent Delphi (viz., es. prog.) .ppt-k most is?
-
Loha
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #426 üzenetére
Mintha egyszer téged láttalak volna a népszinház utcai épületben(Bánki)...
Lehetséges ez? -
joergie
őstag
nincs valakinek elfekvőben egy pár óbudai 2. féléves kandós jegyzete?
mert valaki iitt nagyon örülne neki -
Hani
aktív tag
Már kinn vagyok a németeknél, és jönnék lassan-lassan vissza, csak jó lenne, ha itthon látnék valamennyit az ösztöndíjból, ha már ennyit güriztem érte.. (összesen 18 féléves projekt / vizsga / beadandó .. brrr. Álmomban ne jöjjön vissza .)
Gondolom, csak megoldódik valahogy a dolog, ha csúnyán nézek - csak elsejére érek haza, addig meg jó lenne felkészíteni a Hökösöket, hogy szánjanak rám is egy kis suskát.. -
Tersius
tag
Hova mennel, es mennyi idore?
A mostani pajtik, akik ugyanott vannak, ahol en voltam tavaly ilyenkor, ok februartol majig vegeig vannak, es es nem hallottam toluk semmi ilyen gondot, hogy a kovi felevi osztondijjal mi lesz. Bar ok ugye visszaernek siman a vizsgaidoszakra, aztan gyorsan lerendeznek mindent.
Vagy Te valami 6 honaposra neveznel be? Elvileg ugy van amugy a dolog, hogy kint teljesitesz targyakat, (mar ha olyan az iskola), es akkor azt ugy kb-ra befogadjak az ottani jeggyel.
Szerintem. Ilyenrol meg nem is halllottam, hogy egy masik felevben a kinti suli fizet osztondijat, ha mar itthon vagy tobb honapja... -
Hani
aktív tag
Köszönöm a gyors választ.
Akkor úgy néz ki a dolog, hogy nálam más lesz: azt mondják, hogy a 6. félévre majd a kinti sulitól fogok ösztöndíjat kapni, mert nem igazán tudják átszámítani az ottani átlagot az ittenire.. Épp csak az a baj, hogy akkor az itthon teljesített tárgyakat az ottani suli hogyan fogja beszámítani?
Hümp, hümp... homlokráncol, szakállsimít.
Nem igazán kerek a dolog. -
Tersius
tag
Fontos? Akkor elmondom
Na szoval nem erasmussal voltam,mert amikor en mentem, meg nem voltunk EU tagok, Norvegia azota sem az, ugyhogy nem igy hivtak, de a lenyegen ez nem valtoztat.
En amikor kint voltam, akkor a norvegoktol kaptam penzt, aztan hazajottem a vizsgaidoszak vegen, levizsgaztam+zh-ztam mindenbol,amihez hasonlot nem csinaltam meg kint, es ennek az eredmenye lett atlagkent beszamitva itthon, ami alapjan kaptam utana az osztondijat. -
Hani
aktív tag
Tersius:
Jól értettem, te a BMF 2. évében voltál kinn Erasmussal?
Ha igen, akkor el tudnád mondani, hogy volt a köv. félévre az ösztöndíj? Mármint kaptál-e, melyik suli fizette, ha nem kaptál, miért nem...
Fontos lenne. -
td
senior tag
Szerintem meg nem, mert majd hülyék lesznek indokolni. Csak sejteni lehet, hogy mi van a háttérben, bizonyítani nem.
Amúgy meg remélem is, hogy nem írják rá. Ha esetleg arra kerülne a sor, szó nélkül azt mondanám, hogy full ott szereztem meg. Persze előtte átnézném a tantárgyi tematikákat, megkérdeznék néhány embert a tanárokról, nehogy behúzzanak az interjún a csőbe az ''és az öreg Gerlóczy még mindig olyan genya?''-trükkel... -
tildy
nagyúr
Hm, nem informatikus közgazdász az?
Csak mert hugi is oda jelentkezett első helyen.
Én is beadtam tegnap a jelentkezést:
BMF-KVK villamormérnök(BSC) D L K -
GombócArtúr
senior tag
BMF KGK - gazdasági informatikus
- műszaki menedzser
ezeket pályáztam meg. Remélem felvesznek (nincsenek túl jó tanulmányi átlagaim)
nemtudod hogy kábé mekkora túljelentkezésre lehet számítani idén? -
td
senior tag
válasz
Overlocker #423 üzenetére
Én nem ezt mondom. De ha te elvégzed a három évet a BMF-en, aztán arra kettőt a BME-n, arra zt mondhatják, hogy inkább felvesznek egy olyat, aki full ott tanult. Egyébként bár ne így lenne!
Ezért csak azt mondom még így a finisben, hogy menj egyetemre, ha megteheted. -
ReFleXx
addikt
Friss villamos mérnöki diplomával szerintetek mennyire nehéz most elhelyezkedni?
-
Overlocker
veterán
Köszönöm a válaszokat Tildy, Alvin!
-
Hani
aktív tag
Majdnem minden.
Kár, hogy kisebb problémáim lesznek a tantárgyfelvétellel, és úgy néz ki, lehet, hogy egy évvel tovább csinálom a dolgokat... viszont marad ugyanaz a munkahely, ahol eddig voltam, csak tán hivatalosabban. Meglátjuk... gyakorlatilag egy hónapon belül kiderül, hogy leszek-e vállalkozó, vagy sem. -
Hani
aktív tag
Ha ez tényleg a bevinfó, akkor Wodkánál megvan, itt:
Bővebben: link -
-
Lortech
addikt
Én erről a kettőről tudok:
Bővebben: link és
Bővebben: link
Ezt a tantárgyat viszont nem találtam egyiken sem. Nem idén vezették be?
Bár lehet, hogy csak a neve új, sőt, talán az sem, de mintha így rémlene
-
tildy
nagyúr
Szükségem lenne az alábbi tantárgy kidolgozott tételsorára
informatika elméleti alapjai.
Nem tudjátok melyik az az oldal, ahol ilyen mindenféle cuccok vannaka fősuliból (vizsga, kidolgozott tételsor, stb..? -
tildy
nagyúr
válasz
Overlocker #417 üzenetére
Eddig is megszerezhetted: Lásd menyi kandós, nikes infós van kiegena bme-n.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Overlocker #424 üzenetére
Simán elég lesz. 105 fölé 100%, hogy nem fog menni a ponthatár, de lehet, hogy még a 100-at se fogja túllépni.
-
Overlocker
veterán
UP!
-
Overlocker
veterán
UP!
Nehéz jósolgatni,de szerintetek elég 120 pont a bejutáshoz?
(BME-NIK,mérnökinfora)
Tavaly 102 pont volt a határ. -
Overlocker
veterán
nem mondhatja azt,hiszen egyetemi diplomát kapok,az msc elvégzése után!
Asszem 2006-tól meg is fokozatosan fognak megszűnni a mostani rendes szakok és bsc/msc képzés lesz.PL:Most a műszaki info helyett van mérnök info,ami már bsc/msc rendszerű.A munkáltatónak ezt el kell fogadni,át kell térnie,hiszen mindenhol így lesz ez!
[Szerkesztve] -
td
senior tag
válasz
Overlocker #417 üzenetére
Ebben igazad is van, de azért én elgondolkodnék. Mi van, ha a munkáltató azt mondja, hogy ''hopp, ez csak félig BME, akkor viszlát''...?
-
Duffy
csendes tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem, hogy mérnök informatikus szakon, estin mikor vannak órák, milyen gyakran kell bejárni.
Köszi előre is! -
Csibi
tag
kösz az infót 2. helyre fogom asszem megjelölni a sulit a jelentkezési lapon.
A bme VIK úccse fog sikerülni. -
LJoE
senior tag
jah rájöttem közben, csak kicsit felületesen olvastam
hát én dolgozgatok, most már próbaidőm is lejárt
rendszerüzemeltetői, operátorkodós meló egy bankban
most is épp dolgozni megyek (zárok ma éjjel is)
CoD lanparty nem hiszem, hogy befér (nincs mivel odacuccolni)
viszont neten rendszeresen jáccogatok
na nem off-olom szarrá a topicot -
td
senior tag
válasz
Overlocker #413 üzenetére
Az álláshirdetésekben található diszkrimináció miatt feltétlenül, szerény véleményem szerint azonban önmagában még semmit sem jelent.
-
td
senior tag
Igen, a diákmunka mindig ilyen gagyi (szórólap, meki, ''könnyű fizikai munka'', Tesco), inkább jobb gyakornokként menni valahova.
A beszámítással kapcsolatban sokat nem tudok, nade aki csak 1 félévet tölt el ott, annak szerintem nem lesz nehéz újra teljesítenie ugyanazokat a tárgyakat, ha esetleg nem számítanák be (mert még jobban emlékszik rájuk).
A villanytannal és a többivel lehet, hogy már eleve azért szívnak sokan, mert elhiszik, amit állandóan nyomnak a fejükbe (hogy oltári szivatás). Szerintem nem kéne elbátortalanítani a leendő elsősöket. Velünk is ezt csinálták (pl. középsulis tanárok!), ezért mérges is vagyok. -
Hani
aktív tag
Csak egy-két észrevétel:
Nem tudom, hogy diákmunkában miket lehet csinálni - kerestem ilyesmit, de mikor el akartak küldeni szkennelni-fénymásolni, letettem a dologról. Inkább egy ismerős cégénél programoztam Psionokat, rádiós kommunikációt, grafikai motorhoz dolgokat. Ami jól jött a későbbi szakirányos dolgoknál (mobil informatika), mert egy egészen másfajta szemléletet is elsajátítottam: lehet kevés erőforrással is jó dolgokat csinálni.
Villanytan: Kinek hogy. Azért írtam, hogy nehéz lehet, mert sokan szenvednek miatta. Én megcsináltam rengeteg, tényleg bazi sok feladatot, mindent tudtam, mindent értettem, úgy mentem be, hogy nem lehet semmi baj. Aztán elnéztem egy banális apróságot, és a max. 10 pont helyett 2. Na nem baj, reklamáltam, látta a tanár, hogy tudom, oké lett.
A beszámításról: azt hiszem, még nem változott, hogy csak akkor van esélyed bármit is beszámíttatni a BMEs tárgyaid közül a BMF-en, ha minimum 3 félévet eltöltöttél ott.
[Szerkesztve] -
td
senior tag
Imagine Cup magyar ranglista (IT)
HU IN Név Ország Pont Intézmény
1 19 Artúr Herczeg Hungary 61 Budapesti Műszaki Főiskola
2 40 András Milassin Hungary 52 University of Szeged
3 64 Zsombor Zsolt Kurdi Hungary 50 'Eötvös Loránd' University
4 72 Zsolt Sándor Hungary 48 'Eötvös Loránd' University
5 127 Attila Nébli Hungary 40 Miskolci Egyetem
6 164 Zoltán Mezei Hungary 37 Budapest University of Technology and Economics
7 171 Laszlo Siroki Hungary 36 Budapest University of Technology and Economics
8 Zoltan Dezso Hungary 34 Budapest University of Technology and Economics
9 Bónay Róbert Hungary 32 University of Veszprém
10 Attila Patalenszki Hungary 30 University of Debrecen
11 Szabolcs Lippe Hungary 26 Budapest University of Technology and Economics
12 Tünde Bujdosó Hungary 3 University of Debrecen
13 Katalin Toth Hungary 1 'Eötvös Loránd' University
14 Zsóter Csaba Hungary -2 College of Kecskemét
HU: magyar helyezés IN: nemzetközi helyezés Frissítve: 2005. 01. 28.
forrás: ms.bmf.hu -
td
senior tag
Egy-két dologra reagálnék.
Diákmunkát csak úgy lehet vállalni, ha nappalis vagy, ez törvényileg van így (más járulékok a munkáltatónak)
Dolgozni amúgy jó suli mellett, meghálálja magát, mert a cégek a gyakorlatra mennek rá - én már csak tudom, mi is ezzel szívtuk meg. Láttam én állásbörzén olyat, mint egy CV-online-os mintaönéletrajz (5 év egyetem, mellette vagy 6 cégnél gyakorlat...)
A BME-n is csak 2 félév az anal., 1 éve néztem az órarendeket/tantervet a honlapjukon. Azért javítsatok ki, ha rosszul emlékszem, de nincs az 3 év. És az utolsó félévben már, ha jól emlékszem, nincs is semmi, csak ''diplomatervezés''...
''Villamosságtan I. / II.
Ezek nehezek, de korrektek.''
Szerintem meg épp, hogy pite, csak meg kell érteni. Az első zh-val megszívtam, nem vágtam ezt a logikát, aztán rájöttem, hogy csak túlbonyolítottam a feladatot. Utána már csak azért vesztettem pontot, mert elszámoltam magam mindig.
Nekünk ''villámkezű Joe'' tartotta
Amúgy meg, aki teheti, menjen a BME-re, ne hagyja, hogy paráztassák MÁSOK, mert úgyis saját maga fogja látni, hogy mire képes. Ha meg nem megy, onnan még mindig könnyebb átmenni fősulira, beszámíttatni tárgyakat, mint fordítva. És ne értsetek félre, nem a BME ''árfolyamát'' (értsd: ponthatár) akarom feltornázni, mert utálom, amikor ''elitegyetemnek'' nevezik, és hogy isteneknek tekintik, akik ott végeztek - miközben ha végiglazsálta/puskázta az illető a 4,5 évet, akkor egy főiskolás is többet tud nála. Ezalatt sok álláshirdetésben ezt olvasom az elvárások részben: ''műszaki egyetemi végzettség''... -
Lortech
addikt
Nagy dillemmában vagyok.
Vizuális, eseményvezérelt programozás a tárgy.
Választani lehet: Csink, Csapóné és Nagy István közül.
Előbbi kettejüket ismerem, a 3. urat nem, viszont a NIK-tanáros oldalon csúnyán le van hordva.Igy őt inkább hanyagolom.
Csapónéról szakmailag nem sok jót tudok elmondani, viszont valószínűleg, autodidakta módon, kevesebb vesződséggel megcsinálnám vele a tárgyat.
Csink szakmailag nyílván jobb, bár azt mondják ő inkább matematikus, mint programozó. Nála valószínűleg magasabb követelmény lenne, viszont többet is tanítana.
Vágyaim a két tanárt ötvözik, mert tanulni is szeretnék, hogy minél kevesebbet kelljen magamnak itthon utánanézni a dolgoknak, viszont nem hiányzik nekem a szivattyú.
Egyelőre Csinkhez jelentkeztem, de még változtathatok rajta.
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
Czizs:
Helló!
Már írom a levelet a tárgyfelvétel ügyében a rendszermesternek
hogy megy a sorod? Mekkorát nőttél? A család? És a lányokkal mi van?
(Mit szoktak még kérdezni? Passz.)
Várva várod a várva-várt pillanatot?
Sírva vigadsz?
Overlocker :
Nem kell minden tárgyat felvenned, legalábbis nem egyszerre (huh.)
A képzés a többi hasonló főiskolához képest elég korrekt, ha akarsz tanulni
Ha nem, akkor nyugodtan ellazsálhatod azt a pár évet úgy, hogy a diplomával a kezedben még mindig nem tudod, miről is tanultál.
A Debrecenieket nem ismerem, róluk nem tudok mondani semmit.
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Ezer thx!
Ez jól jön! Gondolom ,te is ide jársz,ha felvesznek meghívlak vmire
Még majd egy párszor elolvasom.Ugye jól veszem ki,nem minden tárgyak kell felvennem?
Mennyire színvonalas itt a képzés a többi főiskolához,egyetemhez képest?
DE-IK-hoz képest?-itt is mérnökinfo szakot hirdetnek.
Élvonalban van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest