Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy Sony HT-CT290 van itthon használatban. Jól teszi a dolgát, de elgondolkoztam a cserén, Edifier R1280DB a kiszemelt. (később T5-el bővíteném esetleg ha kell)
- Szerintetek érdemes cserélni vagy hangminőségben ugyanott (esetleg rosszabb) leszek a 2.1 >>> 2.0 váltás miatt?
- Az edifier távirányítója elég egyszerűnek gagyinak tűnik. Nem szokott vele gond lenni?
- A Sony, ha bekapcsolom a telefonon a BT csatalkozást akkor automatikusan bekapcsol standbyról. Van ilyen funkció az Edifieren is? (mi ennek a neve, google alapján csak a Bose auto-wake-et találtam)
- A telefonról nem tudom rendesen vezérelni most a hangerőt, a soundbaron beállított hangerőig tudom csak + / - állítani, de ha halk, akkor kell a távirányító.
- Van bármilyen visszajelző az edifieren? Melyik input szól pl?
- Automatikus hangerőállítás létezik a hangszórón? Filmeknél halkított háttérhangok vagy túl hangos reklámok? - sima toslink kábellel kötném össze nem HDMI ARC-al
Köszi előre is! -
OnLy16
tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen, ezek szépek - jók, de nagyon túlmegy a kereten, illetve hamarabb raknám egy szobába mint a garázsba. A cél, hogy valami szóljon amíg egy kis edzés vagy barkácsolás megy.
@carl18 Nem az a cél, inkább egy olcsó de még elviselhető megoldás.
Ezeket találtam még élhető áron:
- Raze 3 Atom
- Evolveo armor 2x1 (erről bárkinek van tapasztalata? egy cseh tesztet találtam ami nem sokat mond)
Ezeken kívül esetleg Zealot vagy Tronsmart -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Faék egyszerű, olcsó BT hangszórót keresek, garázsban használnám heti 1-2 alkalommal.
Proda PR-2C -n gondolkozom, de a 2h akkuidő nem sok és tesztet sem nagyon találtam róla.
Valójában az FM rádió sem érdekel, de az X6 -ot ismerem, ezért néztem Proda-t.
Hasonló áron valami jó tippetek van? Külföldről is jöhet, de párszáz forintért nem várnék 1 hónapot a vámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest