- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ramoskaa #18713 üzenetére
" ... ha nem tudom őket párban használni akkor két motion boom a nyerő ... "
Az "őket" alatt mit értesz? Két Boom-ot simán össze tudsz kötni tws-be (máshogy nem).
A Boom 2 már PartyCast 2.0-s. Azt tws-be egy másik Boom 2-vel össze lehet kapcsolni, "party módban" pedig (több) Boom Plus-al, Boom 2-vel és Boom 2 Plus-al.
De, ha tutira akarsz menni, akkor írj nekik: service@soundcore.com
Az oldalukon fellelhető infó alapján én a fenti következtetésre jutottam.Az eredeti kérdésedre válaszolva ...
"Motion boom mellé ugyanazt vagy boom 2-t vegyek inkább?"
... szerintem Boom-ot, mert a Boom 2-vel se tws módba, se party módban nem fog működni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ramoskaa #18711 üzenetére
"Korábban már beszéltük. 00.44 fw van rajta ... " – igen, most már rémlik.
Ez a két hangszóró TWS-be vs. egy erősebb jó kérdés.
Én biztos, hogy a (szélesebb) sztereó hangzást választanám a nagyobb hangerővel szemben (más kérdés, hogy a két Boom már lehet hangerőben sem marad el jelentősen). Ezen felül a két hangszóró sokoldalúbb tud lenni. Pl.: adott esetben az egyiket Te, míg a másikat egy másik családtagod is tudja használni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ramoskaa #18485 üzenetére
"Értékelésnél olvasok róla panaszt." – hol egész pontosan?
"A sima motion boom gyártásánál változtatott valami?"
Alan Ross szerint változtattak a passzív membrán anyagán (hangolásán), ezért nem megy annyira mélyre. Nem kell durva különbségre gondolni, de A-B összehasonlítás esetén – ha olyan a zene és az ember tudja mire figyeljen akkor – hallható lehet.
Az fw. verziószáma is más lett. És talán a súlya is (ebben nem vagyok biztos). Fenn van a YT-n egy tesztje, amiben beszél minderről. -
cibus
senior tag
válasz
Ramoskaa #15558 üzenetére
Ez a sima wa3, nem a pro.
Azon is van 3 EQ
Azt mondják a bass sh*t, de az alap jól szól és jó sok bent a mély, ami nem nyomja el a többit, így tiszta. a vocallal meg ki lehet emelni az éneket.
Ez a motion boom név nekem úgy tűnik, hogy egy olyan speaker, ami nyomja ezerrel a bassust. Ami sztem eléggé megöli a zenét és a minőséget.
Ezért kérdeztem, hogy valakinek van e tapasztalata a blitzwolffal. Biztos nem lesz olyan, mint a Cambridge audio+tannoy hifim, de azért azt nem akarom, hogy bass bass és kb semmi más, mert elnyom mindent... -
válasz
Ramoskaa #15519 üzenetére
Motion+ zeneibben szól,a magassugárzók miatt sok zene szebben,részletesebben és tisztábban szól.
Ez főleg akkor számíthat ha nem elektronikus zenét,vagy hiphop-ot hallgat valaki.Hangszeresebb zenéknél jön ki az igazi előnye.
Van rajta Jack bemenet ha kábellel kötnél rá valamit.
Boom hangosabb,több a mélye (persze a Motion-nek sem kevés,de ezé több,plusz mélyebbre megy),tovább bírja az akkuja,de kevésbé részletes a hangja,persze nem Sokol rádió ez sem.
Ezen nincs jack,cserébe van usb A csati amiről töltheted mondjuk a telefont is.Motion-t belevágod a hátizsákba ha vinni akarod valahova,a Boom-ot már nehezebb így szállítani.
Nekem van mind2,így utazós cipelésre a Motion van használva,minden másra a Boom,főleg a több mély és a nagyobb akku miatt.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Ramoskaa #15488 üzenetére
Paypal igen
Fizetéskor az ablaknál mikor kiírja az összeget forintban amennyit fizetned kell, alatta kicsivel van egy kattintható szöveg, számlakibocsátó valami, nem is emlékszem pontosan a szövegre, akkor átdobja euróra az összeget és úgy tudod. Alin is mindig úgy fizetek, lehet spórolni párszáz forintokat, persze összegtől függően, ha nagyobb az összeg akkor már simán több ezreket is.
Sok kicsi sokra megy
#15487 Sys85 #15486 zsiz
Köszönöm szépen a jó tanácsot, ha lesz egy kis időm akkor biztos eljátszadozok azzal az EQ-val, hátha még jobb lehet, bár az alap is egészen tetszik igazábólFW frissítést megcsináltam legalább
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest