- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
válasz
apholyon #10554 üzenetére
Szia, ha nem karácsonyi ajándék és ráér utána is és mehet a megbízható külföldi beszerzés, akkor ezeken a linkeken elég ütős karácsonyi akciók vannak 10k körüli hangszórókból:
[link] Earfun Uboom 24W
[link] Tribit MaxSound Plus vagy XSound Go pénztárca függő.
Ezek mind ár/érték bajnokok, főleg így akcióban. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
apholyon #202 üzenetére
Hétvégi akció volt, sajnos lemaradtatok róla.
Nem biztos, hogy jobb attól még, hogy nevesebb gyártó terméke.
Magam is hallottam a Pure Jongo S3X-et szólni, egyik ismerősöm szintén birtokol egy példányt belőle és valóban lenyűgöző, amit a maga méretében produkál. Véleményem szerint szebben szól a legtöbb olcsó Mini Hi-fi-nél is, ráadásul úgy teszi mindezt, hogy kisebb, hordozhatóbb és akkumulátoros is és ezt meg sem próbálják betuszkolni a Hi-Fi kategóriába, pedig mint írtam hangzásban sokkal közelebb áll a Hi-Fi kategória aljához, mint egy olcsó Mini HI-fi rendszer, melynek dobozán nagy betűkkel virít a Hi-Fi szó, közben meg olyan erőtlenül, kásásan, dinamikaszegényen szól, hogy még egy olcsó 10000 Ft alatti Genius PC Aktív hangfal is odaver neki.
Szóval a Pure Jongo S3X-et még 40000 Ft körül is lehet ajánlani véleményem szerint, bár más hasonló árkategóriájú bluetooth hangszórókkal nincs összehasonlítási alapom. -
twi452
senior tag
válasz
apholyon #185 üzenetére
Simán lehet, hogy csak én bénáztam
Mindegy letöltöttem az app-ját ott sikerült felkűzdeni az otthoni halózatra aztán gyorsan kiabált is, hogy van friss firmware a cucchoz és addig ő bizony nem fog innen tovább lépni amíg nem frissítem
Aztán már megtalálta a nexus 5 bluetooth-al is utána pedig simán a windows-os tabom is úgyhogy működik minden
-
vacs
veterán
válasz
apholyon #128 üzenetére
A Proda X6 tényleg király, megérte a 16K-t (Black friday-kor volt ennyi).
Itt írtam róla pár sort. -
mouzrr
őstag
válasz
apholyon #126 üzenetére
Mik az igények? Én most szereztem be egy JBL GO-t, és nagyon jó hangzása van, meg vagyok vele elégedve. Van rajta egy kis led ami több színben tud jelezni (töltés alatt áll, kapcsolódva van BT-on keresztül, még nincs kapcsolódva, alacsony töltöttségi szint) és jó a külseje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest