- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
A szűkös idő és korlátozott lehetőségek végett én végül a Pure Jongo S3X mellett maradtam, de egyáltalán nem bántam meg. Gyönyörűen szól nagy hangerőn is (utolsó kb. 5%-nál már minimálisan torzít, ha Droplex-et hallgat az ember
, a 4 irányba álló 4 külön hangszóró + a mély szépen teszik a dolgukat, illetve a több funkciós hangzás sem bizonyult haszontalannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kis költségvetésből szeretne jó minőségű BT hangszóróhoz jutni. A tartósságát illetően nyilván nem tudok még mit mondani, ajándék ugyan, de majd írok róla, első blikkre jó minőségűek a felhasznált anyagok, jól is össze van szerelve, szerintem tartós lesz, de majd meglátjuk... a BT hatótávját nem teszteltük, de lakáson belül több falon keresztül sem volt gond. Az akksija egy feltöltéssel ment több, mint 5 órát és még félig jelezte a töltést... 11.5k-ért bőven megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest