- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Örülök, hogy örülsz!
Közben én is írnám a tapasztalataimat (én ugyebár tesómnak vettem, de párszor találkoztunk az ünnepek alatt, volt alkalmam sokat hallgatni... furcsállottam is, amiket írtál, két dolog azokkal kapcs.:
Ugyan tesóm nem szedte le hozzá az appot, szimplán kibontotta, bekapcs., BT a telóról és már ment is, és megy azóta is hibátlanul (értem ez alatt, hogy próbáltuk 5 különböző telóról, mind egyből felismerte, csatlakozott és nem volt késés sem hangerőnél, sem számváltásnál. Mi mondjuk jack-kel nem is próbáltuk).
A másik az akksi: hát nem akarok hazudni, de szilveszterkor kb. este 9-től ment (maxra töltve) és hallgattuk 1-én délelőtt 11-ig (nem aludtunk...) és még közel sem volt a lemerüléshez. Nem maxon ment, de majdnem...
És bónusz: én kifejezetten imádom a basszust! Bár zeneileg más stílusút hallgatok nagyrészt, de én is olvastam panaszt a basszusra, hát nem tudom ők mit várnak, tényleg elég komoly és nem torzít...
Mindent egybevéve vicces, hogy úgy vettem én is, hogy hirtelen kellett és jó vételnek tűnt (+ ki tudtam próbálni), biztosan a 100k és +-os társai jobbak, de könyörgöm, 11,5k-ért ajándék. Nagyon megérte. Aztán majd meglátjuk mennyire lesz tartós, de nekem ahogy tapiztam nagyon jól összerakott szerkezetnek tűnik, minőségi anyagokból...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest