Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
DougButabi #222 üzenetére
Igen, csak a T4X nem hordozható és nem is egy könnyű kis méretű darab, viszont ennyit valóban megér, mert olyan hangja biztosan van, mint a 15000 Ft alatt kapható Pc hangfalaknak és ez még plusz szolgáltatásokat is nyújt. Ha az S3X valóban szebben szól a nagy testvérnél, akkor nem csak mint hordozható bluetooth hangszóróval jártak vele elképesztően jól azok, akiknek megadatott a korábban említett kedvezményes áron történő beszerzése, hanem mint olcsó otthoni zenelejátszó eszköz. (PC hangfal vagy Mini Hi-Fi helyett is akár)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
DougButabi #218 üzenetére
A T4X ha jól tudom 50 Watt teljesítményű. Hangminőségben hozza azt a szintet, mint egy 20000 ft alatti PC Aktív hangfal szett vagy mint egy olcsó Mini Hifi?
A magasai mennyire tiszták? Az S3Xet volt szerencsém meghallgatni, annak mondhatni kristálytiszta magasai vannak, ami valószínűleg a 4 db magas sugárzónak köszönhető. (Véleményem szerint ezek sugározhatják a felső középtartományt is, mert a rendszer sztereo tere nem csak a felső magas régiókban volt tetten érhető.) -
twi452
senior tag
válasz
DougButabi #218 üzenetére
Igen ezt nekem is mondták, hogy nem ájultak el tőle. Ezért is írtam korábban, hogy azt nem is merem ajánlani és azt nem is tudtam meghallgatni.
Az s3x-el meg vagyok elégedve, az én igényeimet kielégíti. Csak ugye ezt meg kapni nem lehet már sehol úgy tűnik
-
twi452
senior tag
válasz
DougButabi #207 üzenetére
Úgy másfél óra múlva megírom
Én egyet hagytam belőle múltkor de hátha -
twi452
senior tag
válasz
DougButabi #203 üzenetére
Délután mennem kell az Óbuda Bécsi útiba ahol én vettem és megnézem mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest