Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Igen, csak a T4X nem hordozható és nem is egy könnyű kis méretű darab, viszont ennyit valóban megér, mert olyan hangja biztosan van, mint a 15000 Ft alatt kapható Pc hangfalaknak és ez még plusz szolgáltatásokat is nyújt. Ha az S3X valóban szebben szól a nagy testvérnél, akkor nem csak mint hordozható bluetooth hangszóróval jártak vele elképesztően jól azok, akiknek megadatott a korábban említett kedvezményes áron történő beszerzése, hanem mint olcsó otthoni zenelejátszó eszköz. (PC hangfal vagy Mini Hi-Fi helyett is akár)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
DougButabi
üzenetére
A T4X ha jól tudom 50 Watt teljesítményű. Hangminőségben hozza azt a szintet, mint egy 20000 ft alatti PC Aktív hangfal szett vagy mint egy olcsó Mini Hifi?
A magasai mennyire tiszták? Az S3Xet volt szerencsém meghallgatni, annak mondhatni kristálytiszta magasai vannak, ami valószínűleg a 4 db magas sugárzónak köszönhető. (Véleményem szerint ezek sugározhatják a felső középtartományt is, mert a rendszer sztereo tere nem csak a felső magas régiókban volt tetten érhető.) -
twi452
senior tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Igen ezt nekem is mondták, hogy nem ájultak el tőle. Ezért is írtam korábban, hogy azt nem is merem ajánlani és azt nem is tudtam meghallgatni.
Az s3x-el meg vagyok elégedve, az én igényeimet kielégíti. Csak ugye ezt meg kapni nem lehet már sehol úgy tűnik

-
twi452
senior tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Úgy másfél óra múlva megírom

Én egyet hagytam belőle múltkor de hátha
-
twi452
senior tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Délután mennem kell az Óbuda Bécsi útiba ahol én vettem és megnézem mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux haladóknak
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest