Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
v.attis
üzenetére
Nálam van két Groove használatban, MI portable-t meg anno csak az MM-ben hallottam. Szerintem ha kiegyensúlyozott hangzást keresel, keresgélj tovább. Hogy mi az elvárásod az ugye eléggé szubjektív, a "két kis céges reklám" speakerhez képest lehet, hogy a mi és a groove is már kiegyensúlyozott lesz
A groove inkább a mai trendekre van kihegyezve, méretéhez képest, ár/értékben egész jó, de egy 3rd party eq ajánlott, sőt, pop/rockhoz erősen ajánlott, de így már vállalható, a MI számomra borzalmas volt, igaz, eq-val nem próbáltam...(...ha külföldi rendelés játszik, akkor inkább menj tutira és onnan csemegézz az itteni ajánlásokból
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
v.attis
üzenetére
Mi a keret? Külföldi rendelés játszik?
A Mi Portable Bluetooth Speaker alatt erre gondoltál? Az a baj, hogy én spec. egyiket sem ismerem (se az előbbit, se a Tronsmart Element Groove-t). Erősen (!) szubj. vélemény, de én a Tronsmart-ot kerülném. Van itt a fórumban aki esküszik rá, de ő is azt mondja, hogy kell valamilyen 3rd party EQ, akkor lesz "tuti". A Groove egyébként egy mono cucc, míg a Xiaomi elvileg sztereó. Bár utóbbiból - kis túlzással - kettőt is vehet (és akkor TWS-ben összekötöd) a másik árából.#14047 Apollo17hu
Keret? Egyébként én inkább TWS fülest ajánlanék erre a célra mintsem hangszórót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GLS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest