Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
v.attis #14036 üzenetére
Nálam van két Groove használatban, MI portable-t meg anno csak az MM-ben hallottam. Szerintem ha kiegyensúlyozott hangzást keresel, keresgélj tovább. Hogy mi az elvárásod az ugye eléggé szubjektív, a "két kis céges reklám" speakerhez képest lehet, hogy a mi és a groove is már kiegyensúlyozott lesz
A groove inkább a mai trendekre van kihegyezve, méretéhez képest, ár/értékben egész jó, de egy 3rd party eq ajánlott, sőt, pop/rockhoz erősen ajánlott, de így már vállalható, a MI számomra borzalmas volt, igaz, eq-val nem próbáltam...(...ha külföldi rendelés játszik, akkor inkább menj tutira és onnan csemegézz az itteni ajánlásokból
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest