- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #10965 üzenetére
Ezért is hasznos egy német postacím. Ha primeos vagy, akkor nincs se amazonos postaköltség, és a német ÁFA is alacsonyabb, így marad, érhető el 70 EUR alatt a Motion plus.
Viszont Alin mindenképpen jobb árat tudtok elérni. Négy ankeres cuccért a teljes rendelésre 6 % a kedvezmény. Ha a négy termékkel eléritek a 149 USD-t, akkor még 5 USD az Ankertől mint seller kupon. (Igaz annak aki már rendelt az Ankertől küldtek 2 és 3 USD-os seller kupont már.)
De érdemes az Alin is, a saját fiókotokban keresgélni. Én 10 USD-os kupont kaptam az Alitól a 11-ik születésnapjára, igaz rendeltem is mostanság párszor.
És fogok most is. Meggyőztetek engem is, veszek is magamnak egy Motion plust. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Jelszókezelők
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest