- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #10965 üzenetére
Ezért is hasznos egy német postacím. Ha primeos vagy, akkor nincs se amazonos postaköltség, és a német ÁFA is alacsonyabb, így marad, érhető el 70 EUR alatt a Motion plus.
Viszont Alin mindenképpen jobb árat tudtok elérni. Négy ankeres cuccért a teljes rendelésre 6 % a kedvezmény. Ha a négy termékkel eléritek a 149 USD-t, akkor még 5 USD az Ankertől mint seller kupon. (Igaz annak aki már rendelt az Ankertől küldtek 2 és 3 USD-os seller kupont már.)
De érdemes az Alin is, a saját fiókotokban keresgélni. Én 10 USD-os kupont kaptam az Alitól a 11-ik születésnapjára, igaz rendeltem is mostanság párszor.
És fogok most is. Meggyőztetek engem is, veszek is magamnak egy Motion plust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest