- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Este egy kicsit jobban belemerítettem a Tronsmart T6 Plus Upgraded tesztelésébe. Rock / metal zenéket hallgattam Spotify-ról - nos, biztosan van jobb bluetooth hangszóró ettől, de ez bőven hozza azt a szintet, amit vártam tőle! Egy 80 ezres JBL nyilván jobb, de nem hiszem, hogy 60 ezerrel jobban szólna.
A hangszóró EQ-ját deep bass módba kapcsoltam, a mély mégsem tolakodó, talán még kevés is...de majd megmutatja magát elektronikus zenénél.
(Mindenevő vagyok, a csujjogatós mulatóstól a metálig minden jöhet, ami alapvetően jó minőségben készült.)
Szvsz ez egy nagyon jó ár/érték arányú hangszóró, a Tronsmart MEGA-hoz viszonyítva egészen más dimenzió.A fehér zaj ha nem lenne, kifogást sem találnék benne, de majd utánajárok ennek is. Zenehallgatásnál egyáltalán nem zavaró, podcastnál engem idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest