Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
Dali Katch mennyire ajánlott, akár egy Vifa Helsinki ellenében? Sajnos megyeszékhelyen személyesen nem kapható Vifa, viszont én már nagyobb értékű cuccot csak ott veszek, ahová személyesen is vissza tudom vinni.Az ok: volt 2 esetem, egy újonnan vett tab s2 és egy komoly Nikon tükrös szettel, ahol az első - gariba visszaküldött - cuccot a futár-szerviz-átvevő bolt (a nem kívánt rész áthúzható) leejtette, persze hadakozhattam a bolttal, hogy nem én voltam. A másiknál a futárcég szimplán elkeverte a félmillás vázat, majd nemes egyszerűséggel jelentette, hogy ez van, a biztosítás majd fedezi a költségeket... 150EUR erejéig...
Szóval csak Edigital vagy Mediamarkt, vagy valamelyik győri üzlet jöhet szóba, itt kellene egy nem túl basszusorientált és nem mellesleg szép bt hangszórót választanom, kb 120.000ft-ig, de nem haragudnék meg, ha megállna 80-ig.
Volt egy Beoplay a1-em, gyönyörű egy termék, élmény volt ránézni-megfogni, 2 hónap alatt alaplaphibás lett, az Edigital visszaadta a pénzt. Egyébként hangra nem annyira tetszett, sok volt a mély, pláne alacsony hangerőn, nemgyőztem a gyári appal alaposan megvágni a mély szekciót. A magasa viszont nagyon szépen szólt, teljesen elvéve a mélyet élvezetes is volt hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest