- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
Dali Katch mennyire ajánlott, akár egy Vifa Helsinki ellenében? Sajnos megyeszékhelyen személyesen nem kapható Vifa, viszont én már nagyobb értékű cuccot csak ott veszek, ahová személyesen is vissza tudom vinni.Az ok: volt 2 esetem, egy újonnan vett tab s2 és egy komoly Nikon tükrös szettel, ahol az első - gariba visszaküldött - cuccot a futár-szerviz-átvevő bolt (a nem kívánt rész áthúzható) leejtette, persze hadakozhattam a bolttal, hogy nem én voltam. A másiknál a futárcég szimplán elkeverte a félmillás vázat, majd nemes egyszerűséggel jelentette, hogy ez van, a biztosítás majd fedezi a költségeket... 150EUR erejéig...
Szóval csak Edigital vagy Mediamarkt, vagy valamelyik győri üzlet jöhet szóba, itt kellene egy nem túl basszusorientált és nem mellesleg szép bt hangszórót választanom, kb 120.000ft-ig, de nem haragudnék meg, ha megállna 80-ig.
Volt egy Beoplay a1-em, gyönyörű egy termék, élmény volt ránézni-megfogni, 2 hónap alatt alaplaphibás lett, az Edigital visszaadta a pénzt. Egyébként hangra nem annyira tetszett, sok volt a mély, pláne alacsony hangerőn, nemgyőztem a gyári appal alaposan megvágni a mély szekciót. A magasa viszont nagyon szépen szólt, teljesen elvéve a mélyet élvezetes is volt hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Futás, futópályák
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest