- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na utobbi napokba még pár helyen bevetettem a Dockint. Ma összehasonlitottam a T6 Plus ellen. Haveromnak az van, ég és föld a különbség a Dockin Javára. Tudom amúgy se egy kategória, de hangminőségbe se volt jó a tronsmart.
Dockin hangja szép tiszta, jó basszusok szinte már hifis a hangzása.
Tronsmart meg szokásos, kásás hang és torz basszusok. De a hang összképe se jó valahogy. Ugyan az a helyzet mint a sima T6-nál, valahogy élvezhetetlen számomra a hangja. A JBL Charge2+ meg kész megváltás a T6 után. Szép tiszta hang, jó hangkép és nagyon jó basszusok torzitás mentesen.Spanom a T6 plust 24E vásárolta újonan, De ennyit nyilván nem ér meg főleg ha megnézzük a piacon vannak ettől jobb vételek is.
Idáig nálam jelenleg Dockin D Fine a nyerő. Imádok rajta zenét hallgatni, a Charge 2+ is ugyan ezt váltótta ki imádtam a hangját.
Következő hangszóróm ha véletlen eladóm egyszer a Dockint akkor egy Doss Sound XL lesz. Kiváncsi vagyok már a hangjára(#7668) Ati1979
Egy Vifát egyszer meghallgatnák, ha már a Dockin ilyen jó minőségü hangot produkál kiváncsi lennék mivel nyújt többet a vifa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest