- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Williamgrant #7131 üzenetére
Egy hallom alkatrész dobozból lett összerakva. De azt garantálom neked ez nem hosszú távra lett tervezve az hot biztos... Ha élettartalomra fogadnom kéne azonos körülmények között melyik megy többet a Tronsmart T6 valahogy jobban rá berném bizni az életem. Charge 2/T6 mind kettőt láttam/raktam össze. És valahogy a JBL nem olyan nagy dúr mint a márka alapján.
Pulse 2 szétszedése meg egy rémálom, mindenhol takonyágyúval beragasztva még véletlen se lehessen összerakni javitani. Még valami fekete trugymo is volt, utána vissza dobtam a dobozva szenvedjen vele a franc
Szóval csak mert JBL, na meg mert tulajdonomban van még a véleményem le irom róla. A hangja jobb mint a Tronsmartnak, de ahogy elnéztem főként ez azért van mert a Driverek jobbak/jobb minőségüek. Szélesebb tartományba képesek a hangot leadni. De a T6 után amit egyedi EQualizer beállitással használtan, közel se olyan nagy durranás a JBL.
Még a Charge 2 előnye hogy nem bonyolult és javitható. Mondjuk akkut lehet benne cserélni stb, de a Bass tesztes dolgokra allergiás teljes hangerőn low Freqvency módba, bár erre mindegyik legyártott JBL-re érvényes.
Youtube is tele van videókkal, hogy kinozzák ilyesmikkel. ( De hát örülnek mert nagyott mozog a passziv membrán)A T6-ot elég sokat használtam, ejtettem le és nyomtam max hangerőn stb mondhatom róla birja a strapát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest